Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη – Μακεδονικός Κοζάνης 2-1 | φωτο - βίντεο


 Δια Πύρρος και σιδήρου  ήρθε η νίκη για την Κοζάνη κόντρα στον Μακεδονικό με σκορ 2-1
 Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο  σκορ 0-1 στις αρχές του Β μέρους αλλά απάντησαν σχετικά νωρίς.



Αρχικά ισοφάρισαν με εύστοχο  χτύπημα πέναλτι  του Τραυλού (το κέρδισε ο Δούμας)  πέναλτι που έφερε τις διαμαρτυρίες των Μακεδονικών γιατί υποστηρίζουν πως η μπάλα βρήκε το χέρι του Δούμα και στρώθηκε στον ίδιο αλλά και τις διαμαρτυρίες της Κοζάνης που ζητούσαν κόκκινη κάρτα και αποβολή του Πάντου  συνολικής εικόνας του παιχνιδιού.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους ήρθε στο 81' με κοντινό πλασέ του Κοτταρίδη ύστερα από κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Πουτογλίδη.

Η Κοζάνη με το τρίποντο αυτό πλησίασε στους δύο βαθμούς την Σιάτιστα.

Ο Μακεδονικός νιώθει μια πικρία με το τελικό αποτέλεσμα και την ήττα αφού βάση συνολικής εικόνας του παιχνιδιού δικαιούνταν κάτι καλύτερο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 2' σέντρα Σέχι  στον Λάμπρου, σουτ

Στο 7' σέντρα Τρομπούκη Κ δε μπορεί ο  Πάντος να διώξει αδύναμο πλασέ Αροσβίλι  απομακρύνουν οι αμυντικοί.

Στο 20' σουτ Τραυλού λίγο έξω.

Στο 32' σέντρα Τρομπούκη Κ. , στον Καλογήρου, σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο  36' Λάμπρου σέντρα στον Ευθυμιάδη που σε δεύτερο χρόνο στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ακυρώνεται από τον κ Ζούγρα για χέρι του σκόρερ .

Στο 42' σέντρα Τρομπούκη Κ. , διώχνει ο Πάντος επάνω στον Κοτταρίδη Σ πλασέ , πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, διώχνει με το κεφάλι ο Δημητριάδης.

Στο 58' Δημητριάδης , στον Τρομπούκη Θ, σέντρα στον Ευθυμιάδη  που με ωραία προσποίηση και ψύχραιμο πλασέ κάνει το 0-1.

Στο  55' ο Δούμας θα κερδίσει πέναλτι θα το εκτελέσει εύστοχα ο Τραυλός και θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 63' σουτ Πουτογλίδη αποκρούει ο Πάντος.

Στο 71' σέντρα Τραυλού, κεφαλιά ψαράκι Δούμα, άουτ .

Στο 80' μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού για το 1-2 .Κούρσα του Κυπίρτογλου, θα μπει στην περιοχή , μόνος απέναντι στον Κοτταρίδη , θα πλασάρει για να αποκρούσει σωτήρια ο Γκολκίπερ της Κοζάνης.

Στο 81'σέντρα Τραυλού κεφαλιά Πουτογλίδη στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κοτταρίδης θα τη σπρώξει στα δίχτυα για το 2-1.

Κοζάνη (Παπαδόπουλος Β.):  Κοτταρίδης Δ., Τρομπούκης Κ., Ποσινακίδης Ηλ.  (46’ Κοτρότσιος), Λιθοξόπουλος (73’ Μαλούτας), Πουλατσόγλου, Μανακίτσας, Καλογήρου (46’ Πουτογλίδης), Κοτταρίδης Σ., Αροσβίλι (70’ Πιστόλας), Τραυλός, Δούμας.



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Δημητριάδης (70’ Γεωργιάδης), Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος, Ευθυμιάδης (78’ Μπάκανος), Τρομπούκης Θ., Σέχι, Λάμπρου (70’ Κυπίρτογλου), Leka, Μουρατίδης.



Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Μπαλιάκας, Γάτσου  



Σχόλια