Μακεδονικός Κοζάνης: Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι

Παράπονα για τη διαιτησία
 Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Μακεδονικού αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κοζάνη αλλά και μετά τη διαμαρτυρία για τη διαιτησία των ανθρώπων της Κοζάνης.

Έκπληκτοι διαβάσαμε την διαμαρτυρία της Κοζάνης για την διαιτησία του κ Ζούγρα.
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι λέει ο θυμόσοφος λαός  μας

Αντί να μη μιλήσουν και να ευχαριστήσουν  τύχη και κ Ζούγρα που μόνο αυτός δεν είδε το χέρι του Δούμα πριν την ανατροπή  το πέναλτι και ίσως και την αποβολή του Πάντου βγάζουν ανακοίνωση εντυπώσεων,  και βλέπουν τη φάση από το τέλος της.
Ο κ Ζούγρας είδε χέρι στο γκολ που εμείς πετύχαμε και μας ακυρώθηκε  αλλά δεν είδε   το χέρι του Δούμα.  Επιλεκτική όραση;

 Κρίμα  για την Κοζάνη που θέλοντας να καλύψει δικές της αδυναμίες τα «ρίχνει» σε τρίτους!
Εμείς ακόμα τη θεωρούμε μεγάλη ομάδα, πράγμα που δε το κάνουν (ευτυχώς λίγοι) στις τάξεις της Κοζάνης και πέφτουν σε τέτοιου είδους αστείες ανακοινώσεις.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που με την απόδοση τους έκλεισαν στόματα.Το αποτέλεσμα βάση συνολικής εικόνας του παιχνιδιού τους αδικεί κάτι που είδε και παραδέχτηκε ο φίλαθλος κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο.


Συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές και  προπονητικό τιμ της Κοζάνης για το αθλητικό τους πνεύμα παρά τη  μεγάλη  βαθμολογική σημασία  που είχε γι’  αυτούς  το παιχνίδι.

το βίντεο του αγώνα

Σχόλια