Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 | φωτο - βίντεο


Νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι αναδείχθηκε η ΑΕ Κοζάνης  κόντρα στον συντοπίτη Μακεδονικό με σκορ 1-0.
Με τη νίκη της αυτή η ΑΕ Κοζάνης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Από την άλλη η ήττα αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τον Μακεδονικό.





Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Μέτριο με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ φάνηκε να τι ήθελε πολύ το παιχνίδι και το κέρδισε στις λεπτομέρειες.
Είναι απ’ αυτά τα παιχνίδια που λες, όποιος  βάλει το γκολ θα κερδίσει. Το έβαλε η ΑΕΚ και πήρε το σημαντικό για αυτήν τρίποντο!

στιγμιότυπα του αγώνα και δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ Χάρη Βοριαζίδη

Φάσεις και γκολ

Στο 6’  κεφαλιά πάσα του Καραγεώργου στον Σαλονικίδη, αυτός από καλό σημείο θα πιάσει αδύναμο σουτ για να μπλοκάρει ο Πάντος.
Στο 23’ φάουλ Ευθυμιάδη,  ο Παπαγερίδης αφήνει τη μπάλα νομίζοντας θα βγει έξω, αλλά αυτή  χτυπάει στο κάθετο δοκάρι.
Στο 25’  νέο φάουλ Ευθυμιάδη διώχνει  δύσκολα ο Παπαγερίδης.
Στο 29’  κόρνερ με τον Τρούπκο στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά Σαρηγιαννίδη, η μπάλα σκάει στο έδαφος κι αναγκάζει τον Πάντο σε δύσκολη επέμβαση.

Στο 47’ λάθος υπολογισμός Παπαγερίδη που θα αφήσει τη μπάλα νομίζοντας θα καταλήξει άουτ, ο Ευθυμιάδης θα προλάβει, θα βγάλει από πλάγια την παράλληλη σέντρα, αλλά σε κενή εστία δε βρίσκεται κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 69’ ωραία μπαλιά Καραγεώργου, βγαίνει πίσω από την άμυνα του Μακεδονικού ο Σαλονικίδης και με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-0.
Στο 81’  επικίνδυνη σέντρα -σουτ Λάμπρου , διώχνει.  Δύσκολα σε κόρνερ ο Χλιαράς.
Στο 91’ σουτ Καραγεώργου, δύσκολα διώχνει σε κόρνερ ο Πάντος.


ΑΕ Κοζάνης (Βοριαζίδης): Παπαγερίδης (55’ Χλιαράς), Δούμας, Μήττας, Σαρηγιαννίδης, Παναγιωτίδης, Πανταζίδης, Παπαρίζος (84’ Ψιάνος), Μπαλίτσας, Σαλονικίδης (90’ Στεφανόπουλος), Καραγεώργος, Τρούπκος (68’ Τσολακίδης).


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης) Πάντος , Μουρατίδης (83’ Τσιάμης), Leka, Θωμαΐδης, Αντωνόπουλος, Αργυρόπουλος, Ευθυμιάδης (69’ Μπάκανος), Τρομπούκης, Λάμπρου, Γεωργιάδης (76’ Δημητριάδης), Κυπίρτογλου.


Διαιτητής: Πανυτσίδης

Βοηθοί:  Τζιαμπάζης, Τζιουβάρας  





Σχόλια