Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων – Μακεδονικός Κοζάνης 1-3 | φωτο - βίντεο


Σπουδαίο διπλό πήρε ο Μακεδονικός μέσα στο Πλατανόρευμα απέναντι στον δυνατό Τιτάν Σερβίων με σκορ 1-3.


Οι γηπεδούχοι αν και πατούσαν καλύτερα στο Α'  μέρος και είχαν την υπεροχή  βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1  από νωρίς με ένα ωραίο γκολ που πέτυχε ο Ευθυμιάδης.

Στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός ισορρόπησε και παρόλο που ισοφαρίστηκε  σε 1-1 με τον Κοντοδήμο μετά από ταχύτατη αντεπίθεση και πάσα του Ράπτη,  ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοση πετυχαίνοντας αλλά δύο τέρματα με φανταστικό γκολ του Λέκκα (1-2) και σε αντεπίθεση με τον Σέχι να βγάζει κάθετη μπαλιά στον Λάμπρου που πρόλαβε την έξοδο του Παρασκευά κι έγραψε το τελικό 1-3.

Ο Μακεδονικός  μετά το τέλος του παιχνιδιού ευχαρίστησε τους γηπεδούχους για την άριστη φιλοξενία.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 3' ψηλό κρεμαστό  πλασέ Μπάκανου λίγο έξω.

Στο 5' ο Τσικόπουλος μέσα στην περιοχή θα σπάσει στο πέναλτι επικίνδυνα απομακρύνουν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Μακεδονικού.

Στο 14' κόρνερ  Γεωργιάδη η μπάλα θα φτάσει στον Ευθυμιάδη που με μονοκόμματο σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 28' πλάγιο Κακαφίκα οι αμυντικοί θα διώξουν επάνω στο Κοντοδήμο  που θα πιάσει το σουτ λίγο έξω.

Στο 40' φάουλ Κυπίρτογλου μέσα στην περιοχή,  ο Θωμαΐδης δε θα πιάσει καλά το πλασέ από κοντά άουτ.

Στο 53' δυνατό σουτ Κοντοδήμου μπλοκάρει ο Πάντος. Στο 55' σέντρα του Ευθυμιάδη κεφαλιά του Γεωργιάδη,  άουτ.

Στο 66' ο Ράπτης θα βγει στην αντεπίθεση την κατάλληλη στιγμή θα βγάλει τη σέντρα και ο επερχόμενος Κοντοδήμος από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 68' ο Ευθυμιάδης θα βρεθεί απέναντι από τον Παρασκευά θα πλασάρει άουτ  (οι γηπεδούχοι  θα διαμαρτυρηθούν για οφσάιντ).

Στο 73' με σουτ βολίδα ο Ελιντόν Λέκκα θα στείλει τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι πρώτα και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 79' αντεπίθεση του Μακεδονικού με τον Σέχι που θα βγάλει έξυπνη μπαλιά στον Λάμπρου αυτός θα προλάβει την έξοδο του Παρασκευά και θα γράψει το τελικό  1-3
Στο 87' σουτ Σέχι άουτ.


Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Παρασκευάς, Μέτκο (80’ Ντανάτσας), Κακαφίκας (62’ Θώμος), Χαρίσιος, Μπουμπόναρης (84’ Παπαστέργιος), Σαλτσίδης, Ράπτης, Λάμπρος, Κακαλές, Κοντοδήμος, Τσικόπουλος (86’ Δήμος).


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Γεωργιάδης (69’ Δημητριάδης), Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος (83’ Παπαδημητρίου), Ευθυμιάδης, Τρομπούκης, Leka, Σέχι, Μουρατίδης, Κυπίρτογλου, Μπάκανος (62’ Λάμπρου).


Διαιτητής: Κεχαγιάς
Βοηθοί: Γάτσου, Πραχάλης




Σχόλια