Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας - Μακεδονικός Κοζάνης 6-0 | φωτο - βίντεο

Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος ο Μακεδονικός Σιάτιστας και πέτυχε εμφατική νίκη επί του συνονόματου Μακεδονικού Κοζάνης με σκορ 6-0.  




Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν για 43 λεπτά  την πίεση των γηπεδούχων με το ημίχρονο να βρίσκει τη Σιάτιστα μπροστά 1-0  με γκολ του Μαλούτα.

Στο β’  μέρος η Σιάτιστα πολύ καλή,  συνέχισε να πιέζει, με τον  Μακεδονικό να  μην έχει δυνάμεις και να σημειώνει άλλα 5 γκολ με τους Στεργίου, Μούστα , Τσακνάκη , Μαλούτα και Μπατσή Β.
  
Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν ακριβά και με την πιο βαριά φετινή τους ήττα τη μη σωστή τους προετοιμασία λόγω της κακοκαιρίας  των τελευταίων ημερών.
Γήπεδο δεν υπήρχε και οι  προπονήσεις δεν έγιναν όπως έπρεπε.

Η Σιάτιστα φάνηκε σαφώς πιο έτοιμη και προετοιμασμένη είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού  και έφτασε δίκαια στην νίκη.

Φάσεις και γκολ 
Στο 3' ο  Πάντος με έξοδο θα διώξει, η μπάλα θα βρει σε σώμα θα φτάσει στον Στεργίου, σουτ άουτ 
Στο 9' σουτ Κεΐσογλου, άουτ. 
Στο 12' προωθημένη μπαλιά του Ταφαρλή στον Κεΐσογλου θα προλάβει ο Πάντος αλλά θα διώξει επάνω στον Στεργίου που από κοντά θα χάσει μεγάλη ευκαιρία.
Στο 16' κόρνερ Ταφαρλή, σύγχυση στην περιοχή κόντρες , η μπάλα στον Στεργίου , πλασέ από κοντά άουτ. 
Στο 36' σουτ Στεργίου μέσα από την περιοχή, ωραία απόκρουση του Πάντου. 
Στο 42' βαθιά μπαλιά στον Ταφαρλή, που  θα αποφύγει τον Μουρατίδη, σουτ άουτ. 
Στο 43' κόρνερ του Ταφαρλή στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατό σουτ ο Μαλούτας θα γράψει το 1-0.
Στο 54' σέντρα Κεΐσογλου διώχνει ο Πάντος, σουτ του Ταφαρλή θα παρέμβει o Στεργίου  μέσα στην περιοχή και θα κάνει το 2-0. 
Στο 65' αδράνεια στην άμυνα του Μακεδονικού, ο Στεργίου θα δώσει στον Μούστα που από κοντά θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 69' Μπάτσης μπαλιά πίσω από την άμυνα στον Τσακνάκη που ψύχραιμα με ωραίο πλασέ θα κάνει το 4-0.
Στο 71' Μαλούτας σέντρα σουτ από τον χώρο του κέντρου, ο Πάντος έξω από την εστία του δε θα μπορέσει να διώξει και θα γίνει το 5-0. 
Στο 82' φάουλ Ευθυμιάδη λίγο έξω.
Στο 86' ' το  6-0 για την Σιάτιστας  ήταν  οικογενειακή υπόθεση Μπατσή.   Ο Μπατσής  ο Χ από αριστερά θα βγάλει ωραία σέντρα στο πέναλτι, εκεί θα πεταχτεί ο μικρός αδερφός Μπατσής Β.  και με ωραίο γυριστό μονοκόμματο σουτ θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα . 
Στο 92' σουτ βολίδα Τσακνάκη τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι. 




Μακεδονικός Σιάτιστας (Καραμπατζάκης): Παναγιωτίδης, Μούστα, Μαλούτας, Τσούκρας Γ. (78’ Καλπακίδης), Μπατσής Χ., Χαντάβας, Κατσαντώνης, Ταφαρλής, Κεΐσογλου (60’ Τσακνάκης), Τσούκρας Χ. (80’ Μπατσής Β.) Στεργίου (74’ Μπζιώτης).


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Πάντος, Δημητριάδης, Μουρατίδης (74’ Μπάκανος), Αντωνόπουλος (α.α. 25’ Ευθυμιαδης), Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος, Κυπίρτογλου, Τρομπούκης, Σέχι, Λάμπρου (74’ Ζαχριάδης), Γεωργιάδης.


Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Θ., Φραντζοπούλου






Σχόλια