Ξεκίνησε ο προγραμματισμός όλων των τμημάτων για τη νέα χρονιά

Οι άνθρωποι του Μακεδονικού πριν καλά - καλά τελειώσει η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους για τη νέα χρονιά.
 Ένας σχεδιασμός που ξεκινά από τις ακαδημίες περνάει απ’  την Κοζάνη 2004 και ολοκληρώνεται στον Μακεδονικό Κοζάνης.

Όσον αφορά τις ακαδημίες προπονητές για άλλη μια χρονιά θα είναι ο Ζαχαριάδης Λεωνίδας (Γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο κάτοχος πτυχίου UEFA B και  ο Αργυρόπουλος Θωμάς (Γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο κάτοχος UEFA B
Οι δύο προπονητές θα πλαισιωθούν από ακόμα έναν προπονητή που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και θα σχηματίσουν  την προπονητική ομάδα που θα επιφορτιστεί ​ τα παιδαγωγικά και τεχνικά  βάρη των τμημάτων υποδομών  του Μακεδονικού Κοζάνης.
Ο Ζαχαριάδης Λεωνίδας και ο  Αργυρόπουλος Θωμάς θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ως ποδοσφαιριστές στον Μακεδονικό.

Έναρξη - εγγραφές Ακαδημίας και Αγιασμός όλων των τμημάτων.
Έναρξη της Ακαδημίας και Αγιασμός όλων των τμημάτων  ορίσθηκε η Δευτέρα  27 Αυγούστου 2018.
Οι εγγραφές στην ακαδημία θα ξεκινήσουν 25 Αυγούστου  και όπως έγινε γνωστό για τα νέα μέλη της Ακαδημίας ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν. 


Κοζάνη 2004: Με ανανεωμένο το ΔΣ νέο προπονητή  και με την  την ίδια φιλοσοφία κάνει την επανεκκίνηση η Κοζάνη 2004.
Η Κοζάνη 2004 με δύο νέα πρόσωπα στη διοίκηση τον Σταυρό Αντωνιάδη πρόεδρο και Ιορδάνη Αντωνιάδη  αντιπρόεδρο  θα κάνει την εκκίνηση  της  έχοντας την ίδια φιλοσοφία με τα προηγούμενα χρόνια και με προπονητή τον Βασίλη Καραθανάση (Γυμναστής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο  κάτοχο πτυχίου  UEFA C) έναν νεαρό και φιλόδοξο προπονητή.
Έναρξη της προετοιμασίας της Κοζάνης 2004 ορίστηκε η Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Μακεδονικός:  Κρατάει τον κορμό - Ενισχύεται μεταγραφικά
Με τον Τάκη Καραθανάση (κάτοχο πτυχίου UEFA Β  θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης.
Ο έμπειρος κόουτς φέτος θα έχει συνεργάτες τους γυμναστές Θωμά Αργυρόπουλο και τον Λεωνίδα Ζαχαριάδη που θα φροντίσουν και θα δουλέψουν για  την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Μακεδονικού


Η ενίσχυση του ρόστερ
Η διοίκηση του Μακεδονικού  αφού συζητήσει ήδη με το υπάρχον υλικό θα προχωρήσει σε τέσσερις , πέντε ακόμα μεταγραφές  (ο αριθμός θα εξαρτηθεί με το πόσοι θα αποχωρήσουν από το ρόστερ).

Οι στόχοι εντοπίστηκαν υπήρξαν οι πρώτες επαφές και αναμένεται αν τελικά κλείσουν οι μεταγραφές  να  δημοσιευτούν και  τα  ονόματα.
Ήδη η διοίκηση ανακοίνωσε την απόκτηση του Παντελή Μακροβασίλη από την Κ 20 της ΑΕΛ και έχει συμφωνήσει με ακόμα έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Α' κατηγορίας και παλαιότερα ανήκε στην Κ17 της Βέροιας.
Η έναρξη της  προετοιμασίας του Μακεδονικού ορίστηκε η Δευτέρα 30 Ιουλίου 2017.

Τα φιλικά του Μακεδονικού
Σάββατο 4 Αυγούστου με Τιτάν Σερβίων

Τετάρτη 8 Αυγούστου - ΑΕ Κοζάνης 

Σαββατοκύριακο 11 ή 12 Αυγούστου με  Γαλατινή

Κυριακή 18 Αυγούστου  με Α.Ο Κρόκου

Τετάρτη 22 Αυγούστου  -

Σαββατοκύριακο 25 ή 26 Αυγούστου το τουρνουά “Μακεδονικός είσαι” με τη συμμετοχή των ομάδων της Μακεδονίας με το όνομα Μακεδονικός

Τετάρτη 29  Αυγούστου  με Ατρόμητο  Πτολεμαΐδας

Σαββατοκύριακο 1 ή 2 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη  5 Σεπτεμβρίου Θα κλειστούν φιλικά εάν δεν υπάρχει  κύπελλο.


Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τα φιλικά  της Κοζάνης 2004.

Σχόλια