Φιλικό: ΑΕΠ Καραγιαννίων – Μακεδονικός Κοζάνης 3-1 | φωτο - βίντεο

Φιλική νίκη πέτυχε η ΑΕΠ κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 3-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας,  σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Μακεδονικό καλά οργανωμένο από το κέντρο και πίσω,  να φεύγει γρήγορα στις αντεπιθέσεις και να δημιουργεί προβλήματα στην ΑΕΠ  κυρίως στο α’  ημίχρονο.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16’  μετά από ωραία μπαλιά του Καζαντσίδη στον Κιβρακίδη που πρόλαβε την έξοδο του Σαραντηνέλη  και έστειλε  τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ΑΕΠ ισοφάρισε σε 1-1 με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΠ είχε τον απόλυτο έλεγχο και με μόνιμη απειλή τον Καρακατσάν κατάφερε με άλλα δυο γκολ δικά του να πάρει τη νίκη με 3-1.

Το 2-1 έγινε στο 58’ με κοντινό πλασέ του Καρακατσάν  και το τελικό  3-1 στο 85’  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και πάλι  του Καρακατσάν. Το πέναλτι κέρδισε ο Βλαδίκας Θ.

Η ΑΕΠ απείλησε κυρίως με τον έμπειρο και πολύ καλό ποδοσφαιριστή  Καρακατσάν, τον Μετικάνο και τον Βοριαζίδη.

Ενώ ο Μακεδονικός, δύο φορές με τον Λάμπρου και τον Κιβρακίδη.
Φτάνουμε  σε λίγες ημέρες στις επίσημες υποχρεώσεις των ομάδων και  οι δυο προπονητές σίγουρα έβγαλαν τα συμπεράσματά τους που θα τους φανούν χρήσιμα για τη συνέχεια.

ΑΕΠ Καραγιαννίων (Κατακαλίδης Νίκος):  Σαραντηνέλης, Μετικάνος, Ζερβανταρίδης, Τσιντός, Σερσέμης, Δαλκερανίδης, Καρακατσάν, Κεϊσίδης, Παπαδόπουλος Γ., Βασάκης, Βλαδίκας Β.
Έπαιξαν και οι : Χατζηγιαννάκης, Ντούκα, Βοριαζίδης, Κωστάκογλου, Βλαδίκας Θ, Καραμπέκιος, Εμμανουηλίδης.

Μακεδονικός Κοζάνης  (Καραθανάσης Δημήτρης):  Ζηνόβιος, Δημητριάδης, Μουρατίδης, Θωμαΐδης, Αντωνόπουλος, Τρομπούκης, Γεωργιάδης, Κυπίρτογλου, Λάμπρου, Καζαντσίδης, Κιβρακίδης.
Έπαιξαν και οι: Τσιάτσος, Αργυρόπουλος, Χατζηζήσης, Παπαδημητρίου, Τσιάμης, Βλάχος, Λέκα, Ατματσίδης.

Διαιτητής: Ζούγρας
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζιαμπάζης


Ο χρήστης Ματιές στα σπορ πρόσθεσε 39 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μακεδονικός Κοζάνης 3-1 — στην τοποθεσία Ξηρολίμνη.
Δημοσιεύτηκε από Vicky Gewrgiou
12 ώρες

Σχόλια