Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΕ Κοζάνης 3-5 | φωτο - βίντεο

Η ΑΕΚ πιστή  στην παράδοση των τελευταίων ετών ήταν  η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με το Αγγλικό  σκορ 3-5.



Συναρπαστικό ήταν το Κοζανίτικο ντέρμπι  με εναλλαγές  συναισθημάτων 8 γκολ  3 δοκάρια ( δυο  για τον Μακεδονικό και ένα για την ΑΕΚ ) 3 πέναλτι (ένα για τον Μακεδονικό  δύο για την ΑΕΚ ) και πολλές  χαμένες ευκαιρίες με την μερίδα του Λέοντος να ανήκει   στην ομάδα του Μακεδονικού.


Δεν έλειψαν βέβαια και οι διαμαρτυρίες και φωνές κι από τις δυο ομάδες στον κύριο Ζούγρα και στον επόπτη  κύριο Βογδόπουλο.

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε στον κ. Ζούγρα για το δεύτερο  γκολ που πέτυχε ο Μακεδονικός,  υποστηρίζοντας ότι έγινε γρήγορα η σέντρα στην ισοφάριση που είχαν πετύχει ένα λεπτό πριν άλλα και για υποψία οφσάιντ.

Ο Μακεδονικός από την άλλη διαμαρτύρεται για τα δύο πέναλτι εις βάρος του για  τρία  γκολ που πέτυχε και δε μέτρησαν (δυο για οφσάιντ Γεωργιάδη και Αργυρόπουλου  και ένα που όπως υποστηρίζει  η μπάλα  στο πλασέ του Λέκα πέρασε την τελική γραμμή αλλά δε μέτρησε ).


Αξίζει να σημειωθεί η πολύ καλή συμπεριφορά νικητών και ηττημένων μετά το τελευταίο σφύριγμα του κ.  Ζούγρα.


Εξάλλου οι δυο ομάδες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα η νίκη και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι,  αλλά και τα παράπονα αρκεί να είναι κόσμια και να λήγουν κι αυτά με την λήξη του παιχνιδιού.

Φάσεις και γκολ
Στο 1’  σέντρα Λέκα μέσα στην περιοχή πλασέ Λάμπρου στο δοκάρι σύγχυση ο Γεωργιάδης θα τη στείλει στα δίχτυα αλλά ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Στο 2’  φάουλ Ντουρμίσι μέσα στην περιοχή κεφαλιά Αργυροπούλου και 1-0 για τον Μακεδονικό.
Στο 4’  νέο φάουλ  Ντουρμίσι   κεφαλιά Αργυρόπουλου λίγο έξω.
Στο 13’  ατομική προσπάθεια Λάμπρου σουτ από κοντά αλλά πλάγια άστοχο.
Στο 21’  φάουλ Καραγεώργου μέσα στην περιοχή , η μπάλα δεν απομακρύνεται , φτάνει στον Καστάμη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 38' στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός, π Λάμπρου βγάζει τον Λέκα σε θέση βολής σουτ άουτ .
Στο 40’ φάουλ Καραγεώργου   μέσα στην περιοχή η μπάλα θα φτάσει στον Σαλονικίδη που με δυνατό σουτ από κοντά θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 41’  και με τη σέντρα ο Μακεδονικός θα εκμεταλλευτεί τα πανηγύρια της ΑΕΚ θα εκτελέσει γρήγορα ο Ντουρμίσι   στον Λάμπρου  που σε κενή εστία θα κάνει το 2-1
Στο 43’ κόρνερ με τον Τρούπκο στο πρώτο δοκάρι η μπάλα θα βρει το κεφάλι του Γοδενόπουλου  και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 2-2 .
Στο 50’ ο Καστάμης  θα κερδίσει πέναλτι,  Θα το εκτελέσει εύστοχα ο Καραγεώργος και θα γυρίσει τούμπα το ματς σε 2-3
Στο 56’  ο κυριος Ζούγρας θα υποδείξει νεο πέναλτι επάνω στον Σαλονικίδη.Θα τι εκτελέσει   πάλι ο Καραγεώργος  και θα κάνει το 2-4
Στο 65’  μακρινό πλάγιο του Γοδενοπουλου μέσα στην περιοχή πλασέ του Μπάκανου  αποκρούει ο Ρουσιάδης.
Στο 69’  κόρνερ Λέκα η μπάλα    θα βρει το δοκάρι.
Στο 70' κάθετη Δημητριάδη στον Αργυρόπουλο, σημειώνει γκολ αλλά  ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Στο 74’  Λάμπρου μόνος πλασάρει, ο Λέκα τη σπρώχνει προς τα δίχτυα οι αμυντικοί τη διώχνουν αλλά οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.
Στο 92’ πέναλτι κερδίζει ο Αργυρόπουλος για τον Μακεδονικό το εκτελεί ο Ντουρμίσι  και μειώνει  σε 3-4.
Στο 94’  αντεπίθεση της ΑΕΚ με τον Μαλούτα που θα πιάσει διαγώνιο σουτ και θα γράψει το τελικό 3-5.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Γοδενόπουλος (70’  Χατζηζήσης),  Δημητριάδης, Θωμαΐδης, Αντωνόπουλος (76’  Μακροβασίλης),  Ντουρμίσι, Λέκα, Λάμπρου, Γεωργιάδης (80’  Μουρατίδης), Μπάκανος (70’  Κατσάρας).


ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Ρουσιάδης, Πανταζίδης, Ποσινακιδης Ηλ., Μαντζώλας, Ποσινακίδης Π, Ψιάνος (77’  Μεχτερίδης), Τρούπκος (69’  Βασιλειάδης ), Καστάμης(85’  Μαλούτας),  Σαλονικίδης, Καραγεώργος, Γραμμένος  (75’ Αποστολίδης).


Διαιτητής: Ζούγρας

Βοηθοί: Βογδόπουλος, Τζιαμπάζης













Σχόλια