Διπλή ενίσχυση του Μακεδονικού Κοζάνης - Στους κυανόλευκους ο μεσοαμυντικός Άρης Κατσάρας και ο πορτιέρο Στέφανος Τσιάτσος

Στους κυανόλευκους   ο μεσοαμυντικός  Άρης Κατσάρας και ο πορτιέρο Στέφανος Τσιάτσος 


Παίχτης του Μακεδονικού Κοζάνης θα είναι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Άρης Κατσάρας.


Ο έμπειρος πλάγιος αμυντικός-μέσος θα ενισχύσει την ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Κοζάνης, προερχόμενος από τη Δόξα Μάρκου με την οποία είχε «γεμάτες» χρονιές και αξιόλογη παρουσία.


Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ουσιαστικά συνέδεσε το όνομά του με τους «Μαυραετούς» έχοντας αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες που συμμετείχε η ομάδα του τόπου καταγωγής του, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου της Α1 ΕΠΣΚ τη σεζόν 2016-17, με επακόλουθο την άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική και την περυσινή πορεία έως τα πλέι-οφ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Από τη στιγμή που η Δόξα κάνει «διάλειμμα» από τις επίσημες διοργανώσεις της ΕΠΣΚ και ο ίδιος φοιτεί στην Κοζάνη, η απόφαση για να συνεχίζει το ποδόσφαιρο στον Μακεδονικό ήρθε φυσιολογικά.
 πληροφορίες Karditsa Sportiva

Ενίσχυση και στον άσσο 
Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Στέφανου Τσιάτσου προχώρησε η διοίκηση της Κοζάνης 

Ο 22χρονος πορτιέρο  αγωνιζόταν μέχρι πρότεινως στην ομάδα του Παναργειακού και παλαιότερα στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας βρίσκεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη διάθεση του κ.Καραθανάση και θα αποτελέσει μαζί με τον Σταύρο Ζηνόβιο το δίδυμο των τερματοφυλάκων στην ομάδα του Μακεδονικού

Σχόλια