Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Τιτάν Σερβίων 2-1 | φωτο - βίντεο

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Μακεδονικός Κοζάνης στο στρατιωτικό με σκορ 2-1 επί του πολύ δυνατού και αήττητου πριν το παιχνίδι Τιτάν Σερβίων .
Την πρώτη τους φετινή νίκη πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Καραθανάση. Μια νίκη ουσίας αλλά κυρίως ψυχολογίας!




Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με δυνατές μονομαχίες σε αθλητικά πλαίσια και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο,  χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές με τον Μακεδονικό να δημιουργεί τις περισσότερες και να έχει δυο δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ 2-0 με γκολ του Λάμπρου και του Λέκα με τον Τιτάν να μειώνει στο 89' με τον Τσικόπουλο   σε 2-1. Σκορ που ήταν και το τελικό.

 Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’  φάουλ γέμισμα του Λέκα μέσα στην περιοχή η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος, θα πάρει τροχιά προς την εστία, ο Γκόγκος θα αποκρούσει, θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Λέκα, κεφαλιά Αντωνόπουλου διώχνουν επάνω από τη γραμμή οι αμυντικοί.

 Στο 19’  φάουλ Σαββούδη διώχνει ωραία ο Τσιάτσος.
Στο 21' κόρνερ Γεωργιάδη καρφωτή κεφαλιά Ντουρμίσι λίγο έξω.

Στο 27’ μεγάλο ελεύθερο, αδράνεια στην άμυνα του Τιτάν, δε προλαβαίνει ο Ντουρμίσι να γυρίσει τη μπάλα στην κενή εστία.

 Στο 32’ αντεπίθεση του Τιτάν με τον Μπάρα,  θα μπει απειλητικά στην περιοχή αλλά θα κάνει κακό κοντρόλ και θα χαθεί η ευκαιρία.

Στο 33' Καζαντζίδης θα βρει στην περιοχή τον Χατζηζήση αυτός τον Ντουρμίσι,  γυριστό σουτ από κοντά,  κόντρα και η μπάλα απομακρύνεται.

Στο 35’ φάουλ Λέκα σε κόρνερ διώχνει ο Γκόγκος.
 Στο 36’ κόρνερ Λέκα,  ο Ντουρμίσι θα στρώσει στον Γεωργιάδη, σουτ, λίγο έξω.

Στο 47’ πλάγιο Λέκα μέσα στην περιοχή,  γυριστή κεφαλιά Αργυρόπουλου,  στο οριζόντιο δοκάρι,  στην επαναφορά σουτ από κοντά του Χατζηζήση,  άουτ.

Στο 50’  κεφαλιά πάσα του Σαββούδη στον κενό χώρο στον Τσικόπουλο,  δυνατό σουτ λίγο έξω.

Στο 55' ωραίος συνδυασμός Ντουρμίσι - Γεωργιάδη – Καζαντζίδη,  σουτ  του τελευταίου από καλό σημείο κόντρα και κόρνερ.

 Στο 65’ Σαββούδης   μέσα στην περιοχή,  σουτ,  η μπάλα σε σώμα και κόρνερ.

 Στο 70’  βαθιά σέντρα Αντωνόπουλου, η μπάλα θα σκάσει στο έδαφος, θα πάρει περίεργη τροχιά προς την εστία αλλά ο Γκόγκος θα προλάβει τελευταία στιγμή και θα διώξει σε κόρνερ.

Στο 72' εκτέλεση φάουλ με τον Γοδενόπουλο,  αδράνεια στην περιοχή,  θα τρυπώσει ο Λάμπρου και με σουτ από κοντά, θα ανοίξει το σκορ 1-0.

Στο 73’  στην αντεπίθεση ο Μακεδονικός με τον Γοδενόπουλο,  θα δώσει ωραία στον Ντουρμίσι,  παράλληλη σέντρα,  δε προλαβαίνει ο Λάμπρου με προβολή να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 88’  βαθιά μπαλιά του Γοδενόπουλου μέσα στην περιοχή,  θα πεταχτεί ο Λέκα και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 2-0.


 Στο 90’  κόρνερ Σαββούδη,  κεφαλιά γύρισμα Δουβαρτζίδη προς την εστία και ο Τσικόπουλος από κοντά θα μειώσει σε 2-1.


Μακεδονικός Κοζανης (Καραθανάσης): Τσιάτσος, Γοδενόπουλος, Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Αργυρόπουλος (65’ Μπάκανος), Χατζηζήσης (65’ Λάμπρου), Γεωργιάδης (91’ Κατσάρας), Λέκα, Ντουρμίσι, Καζαντσίδης, Μουρατίδης. 


Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς):  Γκόγκος, Μέτκο (83’ Βητόπουλος), Λάμπρου, Χαρίσιος, Μπουμπόναρης, Δουβαρτζίδης, Μπάρα (89’ Πλιάτσικας), Δήμτσος, Χρυσοστομίδης (78’ Ράπτης), Σαββούδης, Τσικόπουλος. 





Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Μπέλτσου






Σχόλια