Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 0-1 | φωτο - βίντεο

 Παλληκαρίσιο διπλό πήρε ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας μέσα στο στρατιωτικό κερδίζοντας τον Μακεδονικό Κοζάνης με 0-1.
 φωτο: Μακεδονικός Κοζάνης - Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 0-1


Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που δε μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Μακεδονικός  χωρίς να πιάσει καλή  απόδοση  ναι μεν είχε τον απόλυτο έλεγχο αλλά η ατυχία και η αστοχία στις μεγάλες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στάθηκαν εμπόδιο στο να φύγει έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ατρόμητος κόντρα στη ροή του ματς κατάφερε να προηγηθεί 0-1  στο 39' με τον Αβραμίδη που εκμεταλλεύτηκε διπλό αμυντικό  λάθος και πλάσαρε ψύχραιμα τον Ζηνόβιο.
 Στη συνέχεια παίζοντας ψυχωμένα και με καλή αμυντική λειτουργία έφυγε από την Κοζάνη  με το πολύ σημαντικό τρίποντο.

Φιλμ του αγώνα
Στο 11’ Καζαντζίδης ωραία  κάθετη μπαλιά στον Λέκα τετ α τετ  αυτός θα σουτάρει αλλά η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 19’ φάουλ Λέκα,  αποκρούει δύσκολα  ο Καρακασίδης.
Στο 24’ σουτ Αβραμίδη, άουτ.
Στο 26’  σουτ Ντουρμίσι,  η μπάλα κοντράρει και περνάει λίγο έξω.
Στο 35’ σέντρα Ντουρμίσι  στον Λέκα αυτός στον Κιβρακίδη  σουτ, αποκρούει ο Καρακασίδης η μπάλα στον Αργυρόπουλο που σουτάρει από κοντά ψηλά αλλά προηγουμένως υποδείχθηκε από τον επόπτη οφσάιντ.
Στο 39’  αδράνεια  της άμυνας του Μακεδονικού,  ο Αβραμίδης θα την εκμεταλλευτεί θα "κρεμάσει"  τον Ζηνόβιο και θα σημειώσει το 0-1.
Στο 44’  μεγάλη ευκαιρία του Μακεδονικού να ισοφαρίσει όταν ο Κιβρακίδης  θα βρει μέσα στην περιοχή τον Μουρατίδη  αυτός μόνος κι από πολύ κοντά θα σουτάρει άστοχα ψηλά.
Στο 46’ ατομική ενέργεια του Λάμπρου,  θα βρεθεί απέναντι από τον Καρακασίδη,  θα επιχειρήσει κάτι σαν πλασέ κάτι σαν σπάσιμο αλλά ο καλύτερος παίκτης του Ατρομήτου. Τσαγκαλίδης  θα διώξει  σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή της εστίας του. 
Στο 57’  μόνος ο Λάμπρου από πλάγια θα σπάσει την μπάλα αλλά ο Καρακασίδης θα σώσει.
Στο 71’  φάουλ Κιβρακίδη,  αποκρούει ο Καρακασίδης.
Στο 75’  φάουλ Λάμπρου,  κεφαλιά Ντουρμίσι,  άουτ.
Στο 80’  τετ α τετ ο Λάμπρου,  καθυστερεί και χάνεται η μεγάλη ευκαιρία.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Μουρατίδης (46’ Λάμπρου), Λέκα, Κιβρακίδης, Γοδενόπουλος, Αργυρόπουλος (75’ Δημητριάδης), Αντωνόπουλος (67’ Μπάκανος), Καζαντζίδης, Γεωργιάδης, Ντουρμίσι.


Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Καπετάνος): Καρακασίδης, Νικολαΐδης, Ιγνατιάδης, Τσαγκαλίδης, Καλαϊτζόπουλος, Χαρητίδης, Τζουβάρας (67’ Ξανθόπουλος), Λιούρης, Αβραμίδης, Χατζηνίκου (48’ Παναγιώτου), Δούφας (92’ Τσιότσιος).


Διαιτητής: Σουλίδης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Μπαλιάκας


Σχόλια