Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΟ Κρόκου – Μακεδονικός Κοζάνης 0-1 | φωτο - βίντεο

 
Δεύτερο συνεχόμενο διπλό πέτυχε ο Μακεδονικός Κοζάνης μέσα στον Κρόκο κερδίζοντας την νεανική και πολύ δυνατή ομάδα του Α.Ο Κρόκου με σκορ 0-1.

Δια πυρρός και σιδήρου η νίκη του Μακεδονικού όπως και  το διπλό της Τετάρτης στο παιχνίδι με τη Γαλατινή μάλιστα με το ίδιο σκορ 0-1.



Οι φιλοξενούμενοι  ευτύχησαν να προηγηθούν λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και με όπλο την πολύ καλή αμυντική λειτουργία που φαίνεται να είναι το μεγάλο όπλο τους, άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στο Β' μέρος και πήραν το τρίποντο.
 Με τα δύο απανωτά δίπλα οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Καραθανάση προσπέρασαν τον Α.Ο.  Κρόκου στην βαθμολογία και βρίσκονται στην 4η θέση
Η νεανική ομάδα του Γιάννη Τσιρέκα  με την απόδοση της, παρά την ήττα απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Α.Ο Κρόκου προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, τα καταφέρνουν πολύ καλά και δίκαια έχουν αποσπάσει τα θετικά σχόλια των φιλάθλων.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 23' ωραία κάθετη μπαλιά τετ α τετ στον Δάλλη, πλασέ αλλά ο Ζηνόβιος σώζει.
Στο 38' σουτ δυνατό Γοδενόπουλου λίγο έξω. 
Στο 40' πολύ καλή ενέργεια του Ντουρμίσι έξω από την περιοχή θα πιάσει αριστοτεχνικό σουτ και θα κρεμάσει τον Καρανάνο για το 0-1.
Στο 44' νέο δυνατό σουτ του Ντουρμίσι λίγο έξω.
Στο 45’ ένα – δύο Καζαντζίδη- Αργυρόπουλου ο τλευταίος θα βγάλει τη σέντρα δυνατό σουτ Λέκα η μπάλα παίρνει τροχιά προς την εστία , αλλά βρίσκει στο σώμα του Ντουρμίσι και στη συνέχεια του Καρανάνου και περνάει έξω 
Στο 52' γυριστή κεφαλιά του Ντουρμίσι βγάζει τον Γεωργιάδη σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού θα χάσει το κοντρόλ και την ευκαιρία.
Στο 56' φάουλ Μανώλα , γυριστή κεφαλιά Γιαπράκα μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 58' δυνατό σουτ Λέκα ωραία επέμβαση Καρανάνου.
Στο 71' ωραίο σουτ Δουλδούρα πετάγεται εντυπωσιακά ο Ζηνόβιος και διώχνει σε κόρνερ.
Στο 87' ο Δαβζάκης θα σημειώσει γκολ αλλά θα ακυρωθεί από τον επόπτη που θα υποδείξει  σε θέση οφσάιντ από νωρίς τον Γιαπράκα που έδωσε την κεφαλιά πάσα .
Στο 94' μεγάλη ευκαιρία του Κρόκου για την ισοφάριση όταν ο Δαβζάκης από κοντά θα σουτάρει για να αναγκάσει τον Ζηνόβιο με διπλή προσπάθεια να πραγματοποιήσει την απόκρουση του αγώνα. Ο έμπειρος πορτιέρο του Μακεδονικού μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Γαλατινή πραγματοποίησε δεύτερη συνεχόμενη και μέσα στον Κρόκο.



ΑΟ Κρόκου (Τσιρέκας): Καρανάνος, Καπλάνογλου (55’ Δαβζάκης), Τουρτούρας, Γιαπράκας, Μανώλας, Δουλδούρας (83’ Καρανάνος Μ.), Καπλάνογλου, Τσιάρας, Δάλλης (83’ Γκουλιάφας), Σιδηρόπουλος, Καλογήρου (83’ Ψαλλίδας).


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Μουρατίδης, Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Λέκα, Κιβρακίδης, Γοδενόπουλος, Αργυρόπουλος, Καζαντζίδης (60’ Ευθυμιάδης), Γεωργιάδης (60’ Λάμπρου), Ντουρμίσι (85’ Χατζηζήσης).


Διαιτητής: Γεωργιάδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Λαμπριανίδης

ΦΣ Μακεδονικός Κοζάνης:  Τέτοιες συμπεριφορές όπως του ΑΟ Κρόκου  παράδειγμα προς μίμηση για όλους
Η διοίκηση του Μακεδονικού μετά το τέλος του αγώνα  σε δηλώσεις της ευχαρίστησε την διοίκηση του ΑΟ Κρόκου αλλά και όλη την ομάδα  του Α.Ο για την φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά τους στην αποστολή της ομάδας του Μακεδονικού .
Τέτοιες συμπεριφορές "παράδειγμα προς μίμηση" τόνισαν οι διοικούντες του Μακεδονικού.


δηλώσεις πρωταγωνιστών 

Θωμάς Αργυρόπουλος ποδοσφαιριστής Μακεδονικού Κοζάνης 


Δημήτρης Καραθανάσης προπονητής Μακεδονικού Κοζάνης 


Μάρκος Τσιάρας ποδοσφαιριστής ΑΟ Κρόκου 








Σχόλια