Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Κοζάνης – Μακεδονικός Κοζάνης 2-1 | φωτο - βίντεο

Η παράδοση που θέλει   την ΑΕ Κοζάνης  τα τελευταία χρόνια είτε είναι καλύτερη είτε όχι να έχει την τύχη με το μέρος της και να βρίσκει τρόπο να κερδίζει τον Μακεδονικό διατηρήθηκε και στο σημερινό παιχνίδι.

Η ΑΕΚ χωρίς να είναι καλύτερη εκμεταλλεύτηκε  δύο φορές την αδράνεια των αμυντικών του Μακεδονικού και κατάφερε με ανατροπή να πάρει τη νίκη με σκορ 2-1,  με γκολ του Γραμμένου στο 36' και του Πουλατσόγλου στο 75' .
Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί 0-1 με γκολ του Λέκκα στο 34'.
Ο Μακεδονικός εξέφρασε πολλά παράπονα για τον επόπτη κύριο  Πουρλουκάκη.

Καλοί ήταν ο διαιτητής κύριος Καρατέρπος και ο δεύτερος βοηθός κύριος Παπαδόπουλος Μιχάλης. 


Φάσεις και γκολ
Στο 14' Καραγεώργος στον Μαλούτα σουτ άουτ.
Στο 25' διαδοχικά σουτ Κιβρακίδη, Ντουρμίσι και τελευταία του Καζαντζίδη από καλό σημείο μπλοκάρει ο Χλιαράς.
Στο 32' σουτ Γοδενόπουλου άουτ.
Στο 34' φάουλ Γοδενόπουλου μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά του Λέκκα ο Μακεδονικός κάνει το 0-1.
Στο 36' αδράνεια στην άμυνα του Μακεδονικού ο Γραμμένος θα μπει σφήνα και με ψύχραιμο πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 42' σέντρα Λέκκα μέσα στην περιοχή σουτ  Θωμαΐδη άουτ
Στο 44'Καζαντζίδης ωραία στον Αργυρόπουλο μέσα στην περιοχή κάτι σαν σέντρα κάτι σαν πλασέ δε προλαβαίνει ο Ντουρμίσι με προβολή να τη στείλει στα δίχτυα.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ακυρώνεται γκολ  του Λάμπρου ως οφσάιντ από τον επόπτη κύριο Πουρλουκάκη  που ανακόπτει και δεύτερη φορά τον Λάμπρου υποδεικνύοντας τον οφσάιντ.
Στο 79' λάθος έξοδο του Χλιαρά ο Ευθυμιάδης θα πλασάρει αλλά λίγο πριν τη γραμμή ο Δούμας με κεφαλιά θα σώσει την εστία του από σίγουρη παραβίαση.
Στο 72' σουτ βολίδα του Λέκκα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 75' κόρνερ με τον Αποστολίδη αδράνεια στη καρδιά της άμυνας του Μακεδονικού και ο Πουλατσόγλου αφύλαχτος με το κεφάλι θα γράψει το 2-1.

Στη συνέχεια ο Μακεδονικός πίεσε τους γηπεδούχους ανορθόδοξα όμως και δε μπόρεσε παρά την κατοχή της μπάλας να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία αντίθετα με την ΑΕΚ  που λίγο έλειψε να κάνει το 3-1 στο 83' με τον Γραμμένο που έφυγε στην αντεπίθεση αλλά πλάσαρε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.


ΑΕ Κοζάνης (Μαλούτας): Χλιαράς, Πανταζίδης, Καράτζας, Δούμας, Πουλατσόγλου, Αποστολίδης (89' Ποσινακίδης Π.), Μαλούτας (79' Ποσινακίδης Ηλ.), Καστάμης, Γραμμένος, Καραγεώργος (73' Μαντζώλας), Τρούπκος (61' Σαλονικίδης).


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Μουρατίδης (60' Ευθυμιάδης), Κιβρακίδης, Κατσάρας (46' Λάμπρου), Θωμαΐδης, Γοδενόπουλος, Αργυρόπουλος, Γεωργιάδης (65' Χατζηζήσης), Λέκα, Καζαντζίδης (71' Τζέλος), Ντουρμίσι.


Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Πουρλουκάκης, Παπαδόπουλος Μ.



Σχόλια