Μακεδονικός Κοζάνης: Ζητάμε το αυτονόητο από τον ΟΑΠΝ "Ισοτιμία "


Λόγω της παρατεταμένης κακοκαιρίας και του παγετού υπάρχει αδυναμία στο να διεξαχθούν ομαλά οι προπονήσεις μας Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος τραυματισμού ποδοσφαιριστών μας   από τον πάγο .  
Για το λόγο αυτό ζητήσαμε από τον ΟΑΠΝ αν υπήρχε δυνατότητα να μας παραχωρήσει κάποιο κλειστό γυμναστήριο για να μπορέσει η ομάδα μας να προπονηθεί και να μη μένει σε απραξία τόσο μεγάλο διάστημα .

Ο ΟΑΠΝ μας αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας μας ότι υπάρχει απαγόρευση για όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες να μη χρησιμοποιήσουν κλειστά γυμναστήρια . Σεβόμενοι αυτή την εντολή πήραμε πίσω το προφορικό αίτημα  μας για τη χρησιμοποίηση έστω μιας ώρας σε οποιοδήποτε κλειστό .

Την ίδια ημέρα όμως έκπληκτοι μάθαμε βλέποντας κάποιες φωτογραφίες που ανέβηκαν στο διαδίκτυο,ότι ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης χρησιμοποιούσε το κλειστό ΔΑΚ Σκαρκαλάς για προπόνηση .

Για να μη παραξηγηθούμε  πολύ καλά έπραξε η ομάδα και προπονήθηκε σε κλειστό γήπεδο Αυτό άλλωστε ζητήσαμε κι εμείς.
 Κάποιοι όμως προφανέστατα έδωσαν την άδεια να μπει η ομάδα αυτή μέσα σε κλειστό.
 Ήταν αυτοί που σ΄ εμάς αρνήθηκαν να χρησιμοποιήσει και η δική μας ομάδα ένα κλειστό γυμναστήριο; Γιατί άραγε; Γιατί υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση;
 Δεν κάνουμε παράπονα γιατί μπήκε μια ομάδα στο κλειστό και προπονήθηκε  Μια χαρά έκανε αφού μπόρεσε .

Τα παράπονα μας είναι γιατί δε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κι εμείς έστω για μια ώρα ένα οποιοδήποτε κλειστό γυμναστήριο.
Υπάρχει ισοτιμία η υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια; 

Υ.Γ Τα προηγούμενα παράπονά μας, για την επικινδυνότητα των κερκίδων στο στρατιωτικό,μας άφησαν χωρίς εξέδρες.
Ελπίζουμε τα σημερινά μας παράπονα να μη μας αφήσουν και χωρίς γήπεδο .

Με πολύ σεβασμό προς τον ΟΑΠΝ  αλλά και πολλά παράπονα το ΔΣ του Μακεδονικού Κοζάνης

Σχόλια