Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – ΠΑΟΚ Κοίλων 2-0 | φωτο - βίντεο

Οι γηπεδούχοι πολύ καλοί στο Α' ημίχρονο καθάρισαν με  γκολ του Ιάκωβου Γεωργιάδη και του Θωμά Τζέλου.



Στο Β' μέρος ο Μακεδονικός Κοζάνης έκανε διαχείριση του σκορ δίνοντας γήπεδο στον ΠΑΟΚ Κοίλων που είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δε κατάφερε να γίνει  απειλητικός  παρά μόνο σε μια φάση στο 62' με τον Ευρυνιάδη.

Οι δύο ομάδες όπως ήταν φυσικό φάνηκαν επηρεασμένες αγωνιστικά από την μεγάλη αποχή και δεν είχαν διάρκεια στο παιχνίδι τους. Οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Καραθανάση  όμως  ήταν πιο πειθαρχημένοι στα 90' κι έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν μόνο δύο πολύ καλές  ευκαιρίες  (μια για κάθε ομάδα ).



Φάσεις και γκολ
Στο 17' ωραίο ένα δύο Τζέλου- Γεωργιάδη ο τελευταίος θα βρεθεί σε θέση βολής μέσα στην περιοχή και δε θα αστοχήσει σημειώνοντας το πρώτο γκολ  της χρονιάς για την ομάδα του.
Στο 23' σέντρα επικίνδυνη του Αλμασίδη βγαίνει έγκαιρα ο έμπειρος Ζηνόβιος και καθαρίζει τη φάση .
Στο 32' ο Μακεδονικός πιέζει ψηλά ο Τζέλος θα  γίνει κάτοχος της μπάλας θα μπει στην περιοχή και ψύχραιμα με ωραίο πλασέ θα γράψει το 2-0.
Στο 36' φάουλ Γοδενόπουλου μέσα στην περιοχή μόνος ο Γεωργιάδης θα πλασάρει σουτ.
Στο 40' ο Χατζηζήσης θα βρεθεί στην περιοχή ωραίο διαγώνιο σουτ κι ενώ η μπάλα έχει τροχιά στα δίχτυα διώχνει σωτήρια ο αμυντικός.
Στο 57' δυνατό σουτ Γοδενόπουλου διώχνει ο Λαζαρίδης.
Στο 63' σουτ Ευρενιάδη αποκρούει ωραία ο Ζηνόβιος
Στο 79' ο Λάμπρου θα φύγει μόνος του αλλά θα σταματήσει τη φάση ο κύριος Σουλίδης για χέρι του παίκτη του Μακεδονικού μέσα σε διαμαρτυρίες.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Ζηνόβιος, Μουρατίδης, Κιβρακίδης, Θωμαΐδης, Αντωνόπουλος, Γοδενόπουλος, Καζαντζίδης (88’ Βλάχος), Γεωργιάδης (77’ Στεφανίδης), Χατζηζήσης (70’ Εθυμιάδης), Τζέλος (58’ Λάμπρου), Ντουρμίσι.


ΠΑΟΚ Κοίλων (Παπανικόπουλος): Λαζαρίδης, Τσουκνίδας (55’ α.α. Δημητριάδης), Αλμασίδης, Νέστορας (46’ Σαρηγιαννίδης), Κόνι, Παπαδόπουλος Θ., Τζούτζας, Παπαδόπουλος Π., Ευρενιάδης, Καλιακούδας (71’ Ντανάτσας), Κοντοδήμος (84’ Παπαδημητρίου).



Διαιτητής: Σουλίδης
Βοηθοί: Μπακατάρη, Πανυτσίδου


Σχόλια