Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο ετήσιος χορός του Μακεδονικού Κοζάνης | φωτο - βίντεο


Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του ΦΣ Μακεδονικού Κοζάνης που έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στο οικογενειακό κέντρο Garden Hall.


Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, παιδιών, γονέων, μελών, αλλά και φίλων που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην αίθουσα.
Μετά το σύντομο καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες του προέδρου, που τελειώνοντας την ομιλία του επισήμανε ότι ο Μακεδονικός είναι μια οικογένεια. Προσπαθεί  και το πετυχαίνει να κάνει πράξη  τα όνειρα  και τις φιλοδοξίες των νεαρών ποδοσφαιριστών κι ότι  από το ποδόσφαιρο και γενικά από τον αθλητισμό πρέπει να κάνουμε μόνο φίλους έγινε η κοπή της Βασιλόπιττας.

Το τυχερό τμήμα ήταν το Κ 10 της ακαδημίας.

Τιμητικές πλακέτες Βραβεύσεις



Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο σύλλογο ο ειδικός Καρδιολόγος ,  επιμελητής Β’  στο Μαμάτσιο νοσοκομείο,  κ. Στάθης Κουλούρης,  την τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρόεδρος του Μακεδονικού κ. Γιώργος Κατσίκας και ο στρατιωτικός κ. Κοβαλέγγος Δημήτρης , την τιμητική πλακέτα απένειμε ο ταμίας του Μακεδονικού ο κ. Βασίλης Αντωνόπουλος.


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού που πέρασαν σε ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει θέληση μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία αθλητισμός και διάβασμα.

Έπαινο στον Περικλή Χαρισίου για την εισαγωγή του στην Νομική Κομοτηνής.
Στον Στέλιο Τσιάμη για την εισαγωγή του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Στον Ευάγγελο Κοντορίκο για τη εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οργάνωση
 και διοίκηση επιχειρήσεων.
Στον Θόδωρο Παπαβασιλείου για την εισαγωγή του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τμήμα Πληροφορικής.
Στον Παναγιώτη Καψάλη για την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τμήμα Οικονομικό
 Στον Αθανάσιο Τρομπούκη για την εισαγωγή του στα ΤΕΙ Κοζάνης τμήμα Διοίκηση επιχειρήσεων.
Στον Βασίλη Μουρουζίδη για την εισαγωγή του στα ΤΕΙ Λάρισας τμήμα Ηλεκτρολόγων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους
Η ΕΠΣ Κοζάνης με τον πρόεδρο κ. Νίκο Σάββα 
Ο Αντι περιφερειάρχης οικονομικών κ.Ηλίας . Κάτανας
Ο Αντι περιφερειάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευάγγελος
Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Φώτης Κεχαγιάς
Ο πρώην υπουργός κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.
Ο πρώην Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Δακής
Ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Γιώργος Μαργαρίτης
Ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής  με τη Ν.Δ κ. Χάρης Κάτανας
Οι πολιτευτές της Ν.Δ κ. Στάθης Κωνσταντινίδης,κ. Γιώργος  Τοπαλίδης, κ
Ο πρώην δήμαρχος του Δήμου Δημ.Υψηλάντη και πρώην πρόεδρος της ΑΝΚΟ κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης. Ο πρόεδρος της κοινότητας Κοίλων Μίλτος Μαγγιρίδης

Αντιπρόσωποι των ομάδων  της Κοζάνης, της ΑΕΠ, της ΑΕ Κοζάνης, της Χαραυγής, του Α.Ο Κρόκου  του Ηρακλή Πτολεμαΐδας, της  Αιανής του Λασσάνη αλλά και των  πολιτιστικών  συλλόγων της Κόζιανης και  των Μακεδνών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Αλεξάνδρα Διάφα και ο κύριος Γιώργος Τσιάμης.

Η ζεστή βραδιά  πλαισιώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα “Λόζιος κ’  ανακατωσιά”

Η πίστα ''μέθυσε'' από τα ταλέντα με την παράσταση να κλέβει  ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού Στέφανος Τσιάτσιος δείχνοντας το ταλέντο του κι έξω από τα γήπεδα με χορευτικές φιγούρες !!!

Κέφι, χορός και ζεστή ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους , με τους παράγοντες του συλλόγου, να παίρνουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

Η αλυσίδα που μας συνδέει όλους όσους ασχολούμαστε με την αθλητική οικογένεια του Μακεδονικού είναι η αγάπη μας για τα παιδιά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εμείς αυτή την αλυσίδα υποσχόμαστε ότι δεν θα την αφήσουμε να κοπεί, απεναντίας θα την μακρύνουμε όσο μπορούμε περισσότερο…….!!!

Το Δ.Σ. του Μακεδονικού ευχαριστεί όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση , τους χορηγούς καθώς και τα καταστήματα για την προσφορά των δώρων.





Σχόλια