Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας 1-1 | φωτο - βίντεο

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι του Μακεδονικού Κοζάνης με τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας.





Το παιχνίδι ήταν μέτριο στο πρώτο μέρος με τον Ηρακλή -που ήθελε το τρίποντο-  να πατάει καλύτερα στο γήπεδο να προηγείται στο σκορ και να χάνει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Αντίθετα με τον Μακεδονικό που ήταν κακός σε απόδοση και δε μπορούσε να φανεί απειλητικός.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν ψηλά για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να είναι πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση.

Ο Μακεδονικός κατάφερε να ισοφαρίσει  1-1 στις αρχές του Β’  μέρους  με τις δύο ομάδες στη συνέχεια να μη κλείνονται και να κυνηγούν στα ίσα τη νίκη.

Ο Ηρακλής διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που ζήτησε και δε του δόθηκε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Φάσεις και γκολ
Στο 14' φάουλ Κωστάκογλου αδράνεια της άμυνας τρυπώνει ανάμεσα  ο Μαρνασίδης  και με κεφαλιά κάνει το 0-1.
Στο 30' αντεπίθεση του Ηρακλή με τον Μαρνασίδη, μόνος του μέσα στην περιοχή θα σουτάρει ο Ζηνόβιος θα αποκρούσει η μπάλα θα φτάσει στον Σαπαλίδη  νέο αλλά αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 33' ο Στεφανίδης μόνος του μέσα στην περιοχή χάνει το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία.
Στο 43' νέα αντεπίθεση του Ηρακλή με τον Αιχμαλωτίδη να πλασάρει αλλά λίγο πριν τη γραμμή ο Κατσάρας  σώζει, η μπάλα θα φτάσει στον Τοπάλη σουτ μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 54' ατομική ενέργεια Ντουρμίσι μέσα στην περιοχή κερδίζει τις κόντρες η μπάλα θα έρθει στον Τζέλο  που από κοντά με πλασέ θα ισοφαρίσει .
Στο 58' σουτ Καραφουλίδη κόντρα και κόρνερ .
Στο 62' κλέβει τη μπάλα ο Ντουρμίσι δίνει στον Τζέλο σουτ μπλοκάρει ο Μιχαηλίδης.
Στο 63' σουτ Καραφουλίδη μπλοκάρει ο Ζηνόβιος.
Στο 66' σέντρα Στεφανίδη μέσα στην περιοχή σουτ Τζέλου μπλοκάρει ο Μιχαηλίδης.
Στο 72' ατομική ενέργεια Ντουρμίσι η μπάλα στον Τζέλο σουτ από κοντά , κόντρα και κόρνερ.


Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα η μπάλα θα βγει πλάγιο υπέρ του Ηρακλή οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για φάουλ που δε θα δοθεί.  Οι φιλοξενούμενοι θα το εκτελέσουν γρήγορα θα βρεθεί σε θέση βολής ο Αιχμαλωτίδης θα πέσει στο έδαφος, ο διαιτητής θα συνεχίσει το παιχνίδι. 

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Γκλιάνας (46’ Καζαντσίδης), Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Γοδενόπουλος (56’ α.α. Λάμπρου), Χατζηζήσης, Γεωργιάδης, Στεφανίδης (74’ Βατζήκας), Τζέλιος, Ντουρμίσι, Κατσιάρας.

Ηρακλής Πτολεμαΐδας (Πανίδης): Μιχαηλίδης, Κωστάκογλου, Μωυσίδης, Ντάβες, Λεμονής (61’ Πατσίκας) , Λούσιος, Τοπάλης, Γιαννιός (52’ Καραφουλίδης), Μαρνασίδης, Αιχμαλωτίδης, Σαπαλίδης (77’ Σαββίδης).


Διαιτητής: Δεληζήσης
Βοηθοί: Γεωργιάδης, Βογδόπουλος

Σχόλια