Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - ΑΜΣ Γαλατινής 0-1 | φωτο - βίντεο



Σημαντικό διπλό με σκορ 0-1 , πέτυχε η ομάδα της Γαλατινής μέσα στο στρατιωτικό γήπεδο με αντίπαλο τον νεανικό και κατά πολύ ανανεωμένο Μακεδονικό .Με τη νίκη της αυτή η Γαλατινή μπορεί πλέον να κοιτάει πολύ πιο αισιόδοξα την παραμονή της στην κατηγορία.



Από την άλλη πλευρά ο Μακεδονικός για άλλο ένα παιχνίδι  στον Β γύρο  δεν ικανοποίησε  με την απόδοσή του.
Σίγουρα η ομάδα  του Τάκη Καραθανάση  ακόμα ψάχνεται  στο γήπεδο μετά την ριζική ανανέωση που επιχείρησε με το τέλος του Α ' γύρου.
Όπως και να έχει αυτή η ανανέωση  ήταν επιλογή της διοίκησης σε συνεργασία πάντα με τον προπονητή γνωρίζοντας ότι θα αντιμετωπίσουν   δυσκολίες  προσαρμογής των νεαρών ποδοσφαιριστών που μπήκαν στην ενδεκάδα. 

Εξάλλου το κέρδος του φετινού Μακεδονικού είναι που "ψήνει" αγωνιστικά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του,  ούτως ώστε να τους έχει ακόμα πιο έτοιμους τη νέα σεζόν  και  με τίμημα βέβαια την χαμηλή  βαθμολογική συγκομιδή που  δεν  είναι όπως  αυτή  του Α γύρου.

Να θυμίσουμε πως  ο Α' γύρος τελείωσε με τον Μακεδονικό να έχει 23βαθμούς, ενώ στον Β' γύρο έχει  μαζέψει μόλις 8 βαθμούς.

Το παιχνίδι  του Σαββάτου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ήταν κάτω του μετρίου με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν αυτό που ήθελαν.

  Οι δύο ομάδες δημιούργησαν  με το σταγονόμετρο ευκαιρίες  και σε μια απ' αυτές η Γαλατινή ευτύχησε να πετύχει το γκολ της νίκης.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 6' φάουλ του Γοδενόπουλου η μπάλα θα φτάσει στον Καζαντζίδη που θα σουτάρει άουτ .
Στο 45' φάουλ του Τακίδη διώχνει ο Τσιάτσος
Στο 61' σουτ Ηλία, ο Τσιάτσος αποκρούει , η μπάλα θα φτάσει στον Τακίδη που σόι κοντά θα γράψει το 0-1.
Στο 87' ο Ντουρμίσι θα εκτελέσει φάουλ θα πέσει ο Τσώτσος στη γωνία του και θα διώξει
Στο 90' κόρνερ Τακίδη κεφαλιά Σαριόγλου  η μπάλα μετά από απόκρουση του Τσιάτσου θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα απομακρυνθεί.

Στο 93 ' κοντινή γυριστή κεφαλιά Αντωνόπουλου αποκρούει σωτηρία ο Τσώτσος.





Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Τσιάτσος, Κατσάρας, Μουρατίδης (63' Βατζήκας), Αντωνόπουλος, Θωμαΐδης, Γοδενόπουλος, Στεφανίδης, Χατζηζήσης, Καζαντσίδης, Γεωργιάδης (80' Βλάχος), Ντουρμισι.

ΑΜΣ Γαλατινής (Σαμαράς): Τσώτσος, Κοτρότσιος, Βουρονίκος, Σαριόγλου, Ζερβανταρίδης, Ρούσης, Τσιόρκας (46' Γκάλφας), Ηλίας, Τσαγκάλης (67' Δολόπηκος), Δήμτσιος, Τακίδης (93' Τσιάρτας). 


Διαιτητής: Πελετίδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Λαμπριανίδης 



Σχόλια