Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής – Μακεδονικός Κοζάνης 0-0 | φωτο - βίντεο


 Χωρίς σκορ  (0-0) τελείωσε το παιχνίδι του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής με αντίπαλο τον Μακεδονικό Κοζάνης . Η ισοπαλία κι ο  ένας βαθμός που πήρε η Χαραυγή με νύχια και με δόντια ήταν αρκετός για την παραμονή της ομάδας στην Α' κατηγορία.




Το παιχνίδι στο Α μέρος ήταν μοιρασμένο. Στο Β 'ημίχρονο όμως ο   Μακεδονικός καλύτερος έκλεισε τη Χαραυγή στα καρέ της  έχοντας τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει ένα γκολ το οποίο μετά και  τα αποτελέσματα  των άλλων δύο παιχνιδιών θα ήταν καταδικαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο.
Οι γηπεδούχοι φανερά αγχωμένοι , έπαιξαν άμυνα  κοίταξαν κυρίως να διαφυλάξουν το μηδέν πίσω , τα κατάφεραν και  την ύστατη στιγμή  έσωσαν  την κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 7' σουτ του Αγγέλου λίγο έξω
Στο 28' αντεπίθεση του Μακεδονικού με τον Λάμπρου αυτός σε ευνοϊκή θέση θα πλασάρει αδύναμα για να μπλοκάρει ο Πατουλίδης.
Στο 44' κάθετη Τζέλου στον Λάμπρου νέο τετ α τετ σουτάρει για να αποκρούσει με τα πόδια ο Πατουλίδης.
Στο 54' ο Μακεδονικός θα διαμαρτυρηθεί για φάουλ ο κ. Ζούγρας θα συνεχίσει το παιχνίδι,  από  καλό σημείο σουτ του Χατζηρούμπη η μπάλα πριν περάσει τη γραμμή θα αποκρουστεί από σώματα , νέο σουτ Μπέσα αλλά ο Κατσάρας με προβολή αυτοθυσίας σώζει επάνω από τη γραμμή .
Στο 65' σουτ Ναθαναηλίδη με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει ο Τσιάτσος.
Στο 70' φάουλ Λάμπρου μέσα στην περιοχή κεφαλιά Κατσάρα από κοντά η μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 72' σουτ Τζέλου λίγο έξω
Στο 78' σέντρα σουτ Γεωργιάδη η μπάλα λίγα  εκατοστά έξω από το οριζόντιο δοκάρι.


Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής (Τσέπουρας Γ.):   Πατουλίδης, Μπούρμπουλας, Αρβανίτης, Σαββίδης, Κουμπούρας, Αγγέλου (87' Γιαννακόπουλος), Χατζηρούμπης, Μπέσας, Μενενάκος (65' Κιβρακίδης), Ναθαναηλίδης, Λογδανίδης (69' Ποζίδης).

Μακεδονικός Κοζάνης ( Καραθανάσης Δ):  Τσιάτσος, Γεωργιάδης, Αντωνόπουλος, Μουρατίδης (46' Καζαντζίδης), Κατσάρας, Γοδενόπουλος, Στεφανίδης (59' Αργυρόπουλος), Βατζήκας (59' Χατζηζήσης), Ντουρμίσι, Τζέλος, Λάμπρου.

Διαιτητής:  Ζούγρας
Βοηθοί: Αρσενίδου, Δημητριάδου 

 φωτο  του αγώνα ΕΔΩ 

Σχόλια