Ευχαριστήρια επιστολή του Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004 προς αλυσίδα καταστημάτων coffe win και Παθολόγο - Διαβητολόγο κ. Σταύρο Γιαννακίδη

Μέσω επιστολής ο Μακεδονικός Κοζάνης και  η Κοζάνη 2004  ευχαρίστησαν την αλυσίδα καταστημάτων καφέ :  coffe win , τον κύριο Σαραφίδη Λευτέρη  και τον Παθολόγο - Διαβητολόγο κύριο Σταύρο Γιαννακίδη  για την παραχώρηση αθλητικού υλικού. 


Αναλυτικά, η ανακοίνωση
 Οι διοικήσεις του Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004, απέστειλαν  στην αλυσίδα καταστημάτων καφέ coffe win  στον κύριο Σαραφίδη Λευτέρη  και τον Παθολόγο - Διαβητολόγο κύριο Γιαννακίδη Σταύρο ευχαριστήρια επιστολή.

Αξιότιμοι κύριοι

Τα Δ.Σ. των συλλόγων  μας εκτιμώντας ιδιαιτέρως την προσφορά σας στη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, θεωρούν  υποχρέωση να σας ευχαριστήσουν  θερμά για την ευγενική χορηγία του αθλητικού υλικού, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η προσφορά σας αυτή, αποκτά διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον αθλητισμό και «έρχεται» να αποδείξει  ότι η θέληση των χορηγών και η αλληλεγγύη   που δείχνουν   προς τα ερασιτεχνικά σωματεία  είναι τόσο σημαντική που συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ύπαρξη τους.

Σας ευχόμαστε καλές δουλειές,επαγγελματικές επιτυχίες  υγεία, ομαδικότητα και συνεργασία με σκοπό την επίτευξη των στόχων όλων μας

Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ του Μακεδονικού Κοζάνης 
Το Δ.Σ της Κοζάνης 2004






Σχόλια