Αποστόλης Γοδενόπουλος: Στο Μακεδονικό με κράτησε το οικογενειακό κλίμα και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν προπονητής και διοίκηση από την πρώτη στιγμή - Στο νέο πρωτάθλημα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί



Ο Αποστόλης Γοδενόπουλος μετά τις πολύ καλές του εμφανίσεις του στο προηγούμενο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Μακεδονικού ήταν  μήλον της έριδος για πολλές ομάδες οι οποίες θέλησαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.


Η απόφαση του δυναμικού μεσοαμυντικού όμως ήταν να παραμείνει στην ομάδα του Μακεδονικού, μια απόφαση που χαροποίησε διοίκηση και προπονητή.
Μιλήσαμε  με τον Απόστολο για την απόφαση του αυτή . αλλά και για τους στόχους της ομάδας,  τους προσωπικούς του στόχους και για τις φιλοδοξίες που έχει.

Ερ. Αποστόλη είχες μια πολύ καλή χρονιά κι εσύ αλλά και η ομάδα σου. Πες μας δυο λόγια πως είδες εσύ τη  χρονιά που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο  αλλά και σε συλλογικό


 Απ. Προσωπικά πιστεύω πως μπήκα γρήγορα στο κλίμα της ομάδας δούλεψα σκληρά και εξελίχτηκα μέσα από αυτή.
 Σε συλλογικό  επίπεδο ήμασταν δυνατοί και στηριχθήκαμε κυρίως στην άμυνα μας πράγμα που έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.


Ερ. Αρκετές ήταν οι ομάδες που ήθελαν να σε αποκτήσουν.
Η απόφαση σου όμως ήταν να παραμείνεις για μια ακόμη χρονιά στον Μακεδονικό
Τι ήταν αυτό που σε κράτησε στην ομάδα.

Απ. Πρώτα απ όλα ένα ευχαριστώ στις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Στο Μακεδονικό με κράτησε το οικογενειακό κλίμα και η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο προπονητής και η διοίκηση από την πρώτη στιγμή.

Ερ. Μίλησες με διοίκηση προπονητή,  ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας τη νέα σεζόν .

Απ.  Πέρα από την ανάδειξη ταλέντων μέσα από την ακαδημία , ο Μακεδονικός έχει ως στόχο μια καλή πορεία στο κύπελλο και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.
Στις μεταγραφές  ενισχυθήκαμε και θα είμαστε πιστεύω  ακόμη πιο δυνατοί

Ερ. Οι προσωπικοί σου στόχοι

Απ. Στόχος μου είναι μέσα από σκληρή δουλειά να βελτιώνομαι καθημερινά και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ερ. Οι πρώτες κινήσεις έγιναν οι ομάδες λίγο πολύ άρχισαν να ενισχύονται.
Απ αυτά που βλέπεις έως τώρα ποιες ομάδες νομίζεις  θα πρωταγωνιστήσουν ;

Απ. Αναμενόμενο είναι να πρωταγωνιστήσει η Κοζάνη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες δυνατές ομάδες. Πιστεύω πως το  νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ενδιαφέρον .
Θα έχουμε περισσότερες αγωνιστικά δυνατές ομάδες από το προηγούμενο πρωτάθλημα.

Ερ. και μια ευχή για το νέο πρωτάθλημα

Απ. Ελπίζω να είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς με τον κόσμο να στηρίζει και να είναι κοντά στις ομάδες  χωρίς ακρότητες.












Σχόλια