Φιλικό: Εθνικός Βατερού – Μακεδονικός Κοζάνης 1-1 | φωτο - βίντεο


Φιλική ισοπαλία Εθνικό Βατερού και Μακεδονικού Κοζάνης 
Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Εθνικός Βατερού  και Μακεδονικός Κοζάνης σε φιλικό προετοιμασίας που έδωσαν στο Βατερό


Την ευκαιρία να βγάλουν τα δικά τους, πολύτιμα, συμπεράσματα είχαν Πάρης Λεωνιδάκης και Τάκης Καραθανάσης  στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων και το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1.  Σκορ ημιχρόνου 1-0 . 

Έγινε ένα καλό γενικά παιχνίδι με τον Μακεδονικό να έχει την  κατοχή και καλή  κυκλοφορία της μπάλας να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά να δείχνει και κάποιες αδυναμίες που πρέπει μέσα στην περίοδο της προετοιμασίας να διορθωθούν 
Ο Εθνικός Βατερού έδειξε  ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο  πρόσεχε κυρίως τα νώτα του αλλά ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Χρήστου μετά από αδράνεια της άμυνας του Μακεδονικού , για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ του Πολυχρονιάδη . 

Εθνικός Βατερού (Λεωνιδάκης Π):  Ζερβανταρίδης, Κρικέλης, Πολυχρονιάδης, Σιδέρης, Τοπαλίδης, Γεωργιάδης, Λαζαρίδης, Καλημέρης, Χρήστου, Βρόικος, Σακαλής
Έπαιξαν και οι Τσιάτσος, Στεργίου,Πολύμερος, Κουτέρης, Δουγαλής,Σαββούδης, Σταυροθεόδωρος, Ελευθεριάδης

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Τ.):  Ζηνόβιος, Μουρατίδης, Αντωνόπουλος, Δούμας, Τρομπούκης,  Γοδενόπουλος, Τζούτζας, Βατζήκας, Γεωργιάδης, Ματούλας, Ζηνόβιος Ν. 
Έπαιξαν και οι Ακριτίδης, Γκλιάνας, Δαβζάκης, Χατζηζήσης, Στεφανίδης, Ζιαζιάς Χ., Ζιαζιάς Κ.




Σχόλια