Φιλικό: Μακεδονικός Κοζάνης - ΠΑΟ Κοίλων 1-2 | φωτο - βίντεο


Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 17/8,  στη Νέα Νικόπολη μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης και  του ΠΑΟΚ Κοίλων   με τελικό σκορ  1-2.
  

Η εικόνα του παιχνιδιού στο χρονικό σημείο  που βρίσκεται  η προετοιμασία  των δύο ομάδων  ήταν αρκετή καλή.  

Οι δύο ομάδες έδειξαν ότι έχουν ακόμη  δρόμο μπροστά τους και πως χρειάζονται    δουλειά.

Η φιλική αναμέτρηση  Μακεδονικού - ΠΑΟΚ  ήταν ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας που  αρκετές φορές έγινε και υπέρμετρα σκληρό  με συνέπεια να υπάρχει  κίνδυνος τραυματισμού κάποιου  ποδοσφαιριστή.

Από την αναμέτρηση αποχώρησαν για προληπτικούς κυρίως  λόγους ούτως ώστε να αποφευχθεί κάποιος σοβαρότερος τραυματισμός οι  Γοδενόπουλος,  Ματούλας, Ζηνόβιος, Αργυρόπουλος.

Μάλιστα λίγο πριν το τέλος του  Α ' ημιχρόνου τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν αλλά το σφύριγμα της λήξης σταμάτησε ότι πήγε να δημιουργηθεί.
Ο Μακεδονικός  έδειξε κουρασμένος από την προετοιμασία αλλά είχε σε κάποια σημεία  του αγώνα καλή λειτουργία. Ανασταλτικά  έγιναν  αρκετά λάθη  (κάτι φυσιολογικό για την περίοδο αυτή ).

 Είναι χαρακτηριστικό ότι και τα δύο γκολ που δέχθηκε ήταν από καθαρά λάθη δικά του κι όχι από κάποια ευκαιρία που δημιουργήθηκε  από τον αντίπαλο.  

Ο ΠΑΟΚ  έβγαλε στο γήπεδο  δύναμη που στο πρώτο ημίχρονο αρκετές φορές ξέφευγε από το χαρακτήρα του φιλικού. Η νεανική ομάδα του Χάρη Βοριαζίδη έδειξε
 στοιχεία της δουλειάς της   προσπαθώντας να  παίξει γρήγορα, πιεστικά και κάθετα στο γήπεδο δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις   και σε αρκετές στιγμές τα  κατάφερε  Ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου έδειξε περισσότερο συνοχή στο παιχνίδι του.

Τα γκολ του αγώνα σημείωσαν
Το 0-1 αυτογκόλ Γοδενόπουλου
Το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου  Γεωργιάδης
Το 1-2 σημείωσε  στο Β' μέρος ο Παπαδόπουλος που πίεσε και  εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Δ.):  Ζηνόβιος Σ , Μουρατίδης, Δούμας, Γοδενόπουλος, Στεφανίδης,  Αργυρόπουλος , Τζούτζας, Γεωργιάδης , Χατζηζήσης,  Ζηνόβιος Ν., Ματούλας.
Στο Β’  μέρος (46') έπαιξαν οι Ακριτίδης, Τρομπούκης Θ, Βατζήκας, Καζαντσίδης, Αντωνόπουλος, Δαβζάκης, Τσαμπούρης.  

ΠΑΟΚ Κοίλων ( Βοριαζίδης Χ):  Μπογιατζούλης, Νταζάνης, Ποσινακίδης Δ, Μυλωνάς, Αλμασίδης, Φούντογλου, Παταρίδης, Σαλονικίδης, Παπαδόπουλος, Κοεμτζίδης,  Ευρενιάδης
Έπαιξαν και οι Σταυρίδης, Ποσινακίδης, Δημητριάδης, Κόνι, Χατζηκωνσταντίνου, Πολύζης, Λαζαρίδης, Καλιακούδας,  Γιαμουρίδης, Καρακούλας, Ουσταγιαννίδης.





Σχόλια