Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Σιάτιστας - Μακεδονικός Κοζάνης 0-1 | φωτο - βίντεο



Σπουδαίο διπλό με σκορ 0-1  πήρε ο Μακεδονικός μέσα σε μια δυνατή έδρα κι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως παρουσιάζετε φέτος   ο Μακεδονικός Σιάτιστας.


Ήταν η πρώτη νίκη της Κοζανίτικης ομάδας, που έφτασε στους 4 βαθμούς και   η πρώτη ήττα για τους Σιατιστινούς που παρέμειναν στους 6 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το σημείωσε ο Ματούλας (δοκάρι και μέσα)  στο 38' και ήταν το πρώτο γκολ που δέχτηκε ο Μακεδονικός Σιάτιστας σε τρεις αγώνες.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος να έχουν το έλεγχο και να δημιουργούν ευκαιρίες  αλλά να δέχονται το γκολ  αντίθετα στη ροή του αγώνα με τους φιλοξενούμενους όμως να ανεβάζουν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, να χάνουν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο γκολ με κυριότερες τα δύο δοκάρια με Στεφανίδη και Ματούλα αντίστοιχα.

Στα μέσα του Α ' μέρους είχαμε τον τραυματισμό του Μάρκου Μπούρτζου και την αναγκαστική αλλαγή για τη Σιάτιστα.  Ο ποδοσφαιριστής της Σιάτιστας  αποχώρησε από το γήπεδο και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν βαρύ διάστρεμμα.  Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Μάρκο Μπούρτζο.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 1' αντεπίθεση των γηπεδούχων με τον Τσακνάκη να μπαίνει στην περιοχή τετ α τετ με το Ζηνόβιο  να πιάνει το πλασέ αλλά ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού αποσοβεί τον κίνδυνο.
Στο 16' Χατζηζήσης στον Ζηνόβιο , σουτ μπλοκάρει ο Τσούκρας.
Στο 18' σουτ Δεληζήση διώχνει ο Ζηνόβιος.
Στο 26' σουτ δυνατό και διαγώνιο του Δεληζήση μέσα από την περιοχή λίγο έξω.
Στο 38' ωραία σέντρα του Χατζηζήση μέσα στην περιοχή ο Ματούλας θα πιάσει την κεφαλιά η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει  στα δίχτυα  και με την βοήθεια - κάλυψη  του Ζηνόβιου.
Στο 56' ο Δεληζήσης  κόρνερ , ωραίο   σουτ του Μπούρτσου  Γκ. η μπάλα λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 60' αντεπίθεση του Μακεδονικού Κοζάνης με τον Δαβζάκη που θα σπάσει μέσα στην περιοχή στον Στεφανίδη, αυτός θα πιάσει το δυνατό σουτ , η μπάλα θα τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 67' φάουλ του Δεληζήση, κεφαλιά Μαλούτα λίγο έξω.
Στο 72' μόνος ο Ματούλας θα κρεμάσει τον Τσούκρα  αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
Στο 78' ο Ματούλας θα μπει στην περιοχή θα πιάσει το σουτ αλλά η μπάλα θα βρει για δεύτερη φορά το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 90' κόρνερ για τον Μακεδονικό σουτ Ζηνόβιου μέσα από την περιοχή διώχνει ο αμυντικός λίγο πριν τη γραμμή.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης Τ.):  Ζηνόβιος, Γοδενόπουλος, Γκλιάνας (46' Δαβζάκης), Στεφανίδης (83' Λέκκα), Χατζηζήσης (85' Βατζήκας), Τρομπούκης, Ζηνόβιος, Ματούλας (92' Καζαντζίδης), Τζούτζας, Μουρατίδης.


Μακεδονικός Σιάτιστας (Βόλτσης Θ.):  Τσιούκρας, Σαπνάρας, Κατσαντώνης, (80' Ντέρος), Ζαγκουντίνος  (89' Τσιούκρας), Μπούρτζος Μ. (23' α.α Μέτκαρης), Κατσίρης, Τσακνάκης, Δεληζήσης, Μαλούτας, Τσιαούσης, Μπούρτσος Γκ.(72' Νασιόπουλος).


Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Βογδόπουλος

Ο Μακεδονικός Κοζάνης  ευχαριστεί για τη φιλοξενία και εύχεται περαστικά στον Μάρκο Μπούρτζο
Ο Μακεδονικός Κοζάνης   με ανακοίνωση του ευχαριστεί  τον συνονόματο του  Μακεδονικό  Σιάτιστας για την άριστη φιλοξενία. Εύχεται τέλος στον Μπούρτζο Μάρκο ταχεία ανάρρωση και να γυρίσει στα γήπεδα σιδερένιος.





Σχόλια