Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη 2004 – ΑΕ Περδίκκα 0-0 | φωτο

 Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι  που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης μεταξύ της νεανικής   Κοζάνης 2004 και της  έμπειρης και πολύ δυνατής ομάδας του   Περδίκκα.

Με  αυτόν τον βαθμό της ισοπαλίας η Κοζάνη 2004 έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.
Οι πιτσιρικάδες  του Δημήτρη Κουτσώνα κατέθεσαν  ψυχή και έβγαλαν  πάθος απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα της κατηγορίας με έμπειρους ποδοσφαιριστές  όπως είναι ο Περδίκκας δείχνοντας πως μόνο τυχαία δεν είναι η έως τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στον 2ο όμιλο.

Οι γηπεδούχοι είχαν καλές  ευκαιρίες στο Α' μέρος να βάλουν κάποιο  τέρμα  σε τετ  α τετ του Νικόπουλου και Μπισιούκη χωρίς όμως να τα καταφέρουν , και ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή.

Στο Β' μέρος κυρίως  μίλησε η εμπειρία  του Περδίκκα που πήρε μέτρα στο γήπεδο "στρίμωξε "τους γηπεδούχους και έχασε καλές  ευκαιρίες για γκολ με κυριότερες τα τρία δοκάρια του  Λυπιρίδη και του  Ζαχαριάδη (2).
 
Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας): Μεντεσίδης , Βουνοτρυπίδης, Καλτσούνης (60' Τσικόπουλος), Νικόπουλος(46' Παπαϊωάννου) Αντωνιάδης Ν, Σαμοΐλης(52' Λάντζιος), Τριανταφύλλου, Κουνάβας, Αποστολίδης(70' Κουμπούρας).

ΑΕ Περδίκκα ():Κυριακίδης, Βλάχος, Λόφτσαλης, Χατζηπαναγιωτίδης , Ζαχαριάδης, Αιχμαλωτίδης, Λόφτσαλης Ε, Μάντζιος, Λυπιρίδης, Κουρκουμάνος , Ραμπέλης.(ΒλάχοςΘ, Σωτηρίου, Βοϊτσίδης


Διαιτητής:  Καρατέρπος
Βοηθοί:  Τζιαμπάζης, Μπακατάρη






Σχόλια