Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Βυζαντινός Αετός – Κοζάνη 2004 | φωτο - βίντεο


Πέρασε από το Προάστειο η Κοζάνη 2004 και έκανε το τρία στα τρία

Τρία στα τρία για την Κοζάνη 2004 που συνέχισε  τις καλές εμφανίσεις και μέσα στο Προάστειο  Σημαντικό διπλό πέτυχε η Κοζάνη 2004 μέσα στο Προάστειο  κερδίζοντας τον Βυζαντινό Αετό με σκορ 1-2.


Έγινε ένα καθαρό και καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι  με τις δύο νεανικές ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή της μπάλας  ήταν μοιρασμένη και χωρίς γκολ ,με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το ισόπαλο 0-0
Στο Β ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με δύο γκολ του Κουνάβα  να προηγηθούν στο σκορ 0-2.
 Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για  να γυρίσουν το ματς αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ σε 1-2 με γκολ που πέτυχε ο Γκρίζης στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού .

Βυζαντινός Αετός  (Σάκκος Α):  Μίχος, Κούσης, Σουλιάδης, Θεοδουλίδης, Γκρίζης, Τζιώτζος, Θεοδοσιάδης, Τανκίδης, Μουρούζης, Κιόσα, Κοντογουλίδης (Σουλιάδης Στ, Τσεμπερλίδης, Μεντεκίδης, Πελαγίδης).


Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας Δ):  Μεντεσίδης, Παπαδημητρίου , Νικολόπουλος, Αντωνιάδης Ν, Μπάδας, Τριανταφύλλου , Κούτσιανος, Βουνοτρυπίδης, Μπισιούκης, Αντωνιάδης Απ', Σαμοΐλης ( Κουνάβας, Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Κουμπούρας).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Κανδυλιώτης, Τσιότσιας

Σχόλια