Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης – ΑΜΣ Γαλατινή 2-1 | φωτο - βίντεο

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Μακεδονικός Κοζάνης με σκορ 2-1 επί της δυνατής ομάδας της Γαλατινής.

Μ’  αυτή του τη νίκη ο Μακεδονικός έφτασε στις 5 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια έχοντας 16 βαθμούς.

Ο Μακεδονικός πήρε δύσκολα τη νίκη  και συγκεκριμένα στο 89' σ’  ένα  καλό παιχνίδι ανοιχτό κι από τις δύο ομάδες.

Μπορεί η αναμέτρηση να μην είχες τις πολλές φάσεις είχε όμως ρυθμό  και κράτησε μέχρι το τέλος την ανάσα των φιλάθλων που παρακολούθησε την αναμέτρηση.

 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 33' με τον Θανάση Τρομπούκη   για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 50' με τον Τσαγκάλη.

 Το γκολ της νίκης για τον Μακεδονικό  πέτυχε στο 89' ο Νίκος Ζηνόβιος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ματούλα.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 25' κάθετη μπαλιά του Χατζηζήση στον Leka μέσα στην περιοχή , σουτ αποκρούει σε κόρνερ ο Ζαρκοδήμος.
Στο 31' Ζαρκοδήμος μέσα στην περιοχή σουτ από καλή θέση άουτ.
Στο 33' ο Τρομπούκης θα πιέσει μπροστά θα κλέψει τη μπάλα θα μπει στην περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ θα ανοίξει το σκορ 1-0.
Στο 50' ο Ρούσης θα βρει τον Τσαγκάλη μέσα στην περιοχή θα κερδίσει τη μονομαχία και με ψύχραιμο σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 59' μεγάλη διπλή ευκαιρία της Γαλατινής να προηγηθεί στο σκορ όταν ο Τακίδης θα βρεθεί απέναντι από τον Ζηνόβιο, όμως  ο έμπειρος τερματοφύλακας  του Μακεδονικού θα σώσει την εστία του , η μπάλα θα έρθει στο Ζαρκοδήμο που με   ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει τη μπάλα προς την εστία ,αλλά σαν από μηχανής θεός ο Τσικόπουλος πριν η μπάλα πέρασε τη γραμμή θα διώξει με κεφαλιά.
Στο 68' σειρά του Μακεδονικού να χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ματούλας θα εκτελέσει φάουλ μέσα στη μικρή περιοχή ο Λέκκα θα πιάσει από κοντά τη κεφαλιά ο Ζαρκοδήμος θα σώσει με τα πόδια η μπάλα φαίνεται να βρίσκει και το κάθετο δοκάρι γυρίζει στον Λέκκα νέο σουτ κόντρα και κόρνερ.
Στο 82' μεγάλο πλάγιο του Γοδενόπουλου ο Ζαρκοδήμος διώχνει επάνω στον Τζούτζα που θα σουτάρει με τη μία, άστοχα.
Στο 85' ένα δύο Ζηνόβιου, Ματούλα, σουτ του δεύτερου άουτ.
Στο 89'  ο Ματούλας καλοχτυπημένο  φάουλ μέσα στην περιοχή , κεφαλιά Ζηνόβιου , η μπάλα βρίσκει το δοκάρι και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1 παρά την προσπάθεια του Ζαρκοδήμου να σώσει.


Μακεδονικός  Κοζάνης (Καραθανάσης Δ.): Ζηνόβιος Σ, Γοδενόπουλος, Τσικόπουλος , Χατζηζήσης, Τρομπούκης, Ζηνόβιος  Ν, Ματούλας, Στεφανίδης(53' Δούμας), Τζούτζας, Λέκκα.  (77' Γκλιάνας), Μουρατίδης, (60' Βατζήκας).


ΑΜΣ Γαλατινή (Σαμαράς Μ.): Ζαρκοδήμος, Ρούσης, Ζερβανταρίδης, Σαρόγλου(65' α.α Δήμτσιος), Τσαγκάρης (85' Δολόπικος), Κοτρώτσιος, Χατζηρούμπης, Τσιόρκας, Γκάλφας, Τακίδης, Ζαρκοδήμος.


Διαιτητής:  Καρατέρπος 

Βοηθοί:  Παπαδόπουλος Μ.,  Σάκκος 





Σχόλια