Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Κοζάνη 2004 – Ατρόμητος Πτολεμαΐδας 0-1 | φωτο - βίντεο

Δραπέτευσε με το διπλό μέσα από τη Νέα Νικόπολη ο Ατρόμητος Πτολεμαΐδας κερδίζοντας το Σάββατο  την Κοζάνη 2004,  0-1στο βαθμολογικό ντέρμπι   του Β' ομίλου της Β' κατηγορίας.

Οι δύο  από τις πιο νεανικές   ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κοζάνης έπαιξαν σε γενικές γραμμές καλό ποδόσφαιρο  σ ένα παιχνίδι που δεν έλειψε και η  ένταση και οι φωνές από πλευράς γηπεδούχων  στο τέλος του παιχνιδιού.



Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και μέχρι το 60' ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις μεγάλες  ευκαιρίες για γκολ. Είχαν δοκάρι αλλά κι ένα γκολ που τους ακυρώθηκε  από τον διαιτητή για χέρι στην προσπάθεια  του σκόρερ.



Από το 60' όμως που οι φιλοξενούμενοι σε μια αντεπίθεση τους πέτυχαν το γκολ, ανέβηκαν και σε απόδοση, ήταν επικίνδυνοι στις επιθέσεις τους, έχασαν κι αυτοί με τη σειρά τους ευκαιρίες  και  εκμεταλλεύτηκαν την αγωνιστική σύγχυση  της Κοζάνης 2004 που προσπαθούσε όχι πλέον με καθαρό μυαλό να ισοφαρίσει   παίρνοντας το χρυσό  τρίποντο.

Οι  γηπεδούχοι στο τέλος του παιχνιδιού εξέφρασαν  πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ.  Σουλίδη.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 8' η Κοζάνη 2004  θα σημειώσει  γκολ όταν ο Κουνάβας θα βγάλει τη σέντρα, αμυντικός θα διώξει, η μπάλα θα κοντράρει στον Λάντζιο θα καταλήξει στα δίχτυα αλλά ο κ. Σουλίδης θα δει χέρι και θα ακυρώσει το γκολ μέσα σε διαμαρτυρίες.
Στο 13' φάουλ του Κουνάβα μέσα στην περιοχή, πλασέ του Μπισιούκη η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 15' σουτ Κουνάβα αποκρούει ο Μήτκας στη συνέχεια υποδικνείεται οφσάιντ ο Λέντζιος.
Στο 31' επικίνδυνη σέντρα του Αργυρόπολου, βγαίνει έγκαιρα ο Μεντεσίδης και σώζει.
Στο 33' σέντρα Κουνάβα  μονοκόμματο σουτ του Λέντζιου ωραία επέμβαση του Μήτκα.
Στο 42' κόρνερ Αντωνιάδη η μπάλα φτάνει στον Τριανταφύλλου, σουτ άουτ.
Στο 44' ωραία προσπάθεια του Αργυρόπουλου, αποφεύγει τον Μεντεσίδη , από πλάγια βγάζει την παράλληλη σέντρα , δε προλαβαίνει με προβολή ο Ξανθόπουλος να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 53' Αντωνιάδης Απ. σέντρα μέσα στην περιοχή ο Σαμοΐλης δε πιάνει όπως θα ήθελε το σουτ, η μπάλα φτάνει στον Μπισιούκη σουτ, σώζει σε κόρνερ  με το κεφάλι αμυντικός.
Στο 59' πολύ ωραία ατομική  προσπάθεια του Μητσόπουλου  και με εξίσου ωραίο σουτ νικάει τον Μεντεσίδη και γράφει το 0-1.
Στο 62' σουτ του Μητσόπουλου αποκρούει ο Μεντεσίδης και με δεύτερη προσπάθεια θα πέσει στα πόδια του Μητσόπουλου και θα σώσει.
Στο 72' σέντρα του Εμμανουήλ κεφαλιά του Χαριτωνίδη έξω.
Στο 90' ο Τσέρβες στον Σίσκο σουτ αποκρούει ο Μεντεσίδης.

Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας):  Μεντεσίδης , Κούτσιανος (46' Καλτσούνης), Νικόπουλος, Αντωνιάδης Ν, Μπάδας, Τριανταφύλλου , Κουνάβας (76' Τοπαλίδης ), Λάντζιος(54' Σαμοΐλης), Μπισιούκης, Αντωνιάδης Α., Αποστολίδης (74' Αντωνάτος).

Ατρόμητος Πτολεμαΐδας (Μαριορίδης Κ.):  Μήτκας, Παναγιώτου, Εμμανουήλ, Χαριτωνίδης, Μπαμπαλίκης, Σπυριλές, Φιραρίδης, Ξανθόπουλος (46' Ρέλκας), Σίσκος (73' Στρατής), Μουρούζης (46' Μητσόπουλος), Αργυρόπουλος (89' Τσερπές).

Διαιτητής: Σουλίδης Στρ.
Βοηθοί: Σπέντζας, Ελευθεριάδης




Σχόλια