Β' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Καλαμιάς - Κοζάνη 2004 2-3 | φωτο - βίντεο

  
Σημαντική και παλληκαρήσια νίκη με σκορ 2-3 πέτυχε η  παθιασμένη  Κοζάνη 2004 μέσα στην  δυνατή έδρα της ΑΕ Καλαμιάς.


Μια διαφαινόμενη αρχικά  άνετη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Κουτσώνα μετατράπηκε σε αγχωτική αφού η Καλαμιά αποδείχτηκε εφτάψυχη, αρνήθηκε να παραδοθεί αμαχητί και το 0-3 του 60ου λεπτού έγινε στο 78' 2-3 κι έτσι στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να έχουμε ένα ποδοσφαιρικό θρίλερ  χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.


Το φιλμ του αγώνα
Στο 6' φάουλ  Kugja λάθος διώξιμο όρος την εστία του Μπισιούκη, ο Μεντεσίδης όμως σε ετοιμότητα διώχνει .
Στο 12' ο Τριανταφύλλου στον Παπαδημητρίου αυτός θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά μέσα στη περιοχή και με προβολή ο Μπισιούκης θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1
Στο 16' σουτ Αποστολίδη , άουτ
Στο 37' φάουλ Kugja μέσα στην περιοχή κ πλάγια θα γίνει κάτοχος της μπάλας ο Βρόικος ,θα πιάσει το  σουτ , αλλά με σωτηρία προβολή ο Παπαδημητρίου θα διώξει .
Στο 47' ο Μπισιούκης θα κλέψει τη μπάλα μέσα στην περιοχή πλασέ λίγο έξω .
Στο 55' η Κοζάνη 2004 συνεχίζει να πιέζει ψηλά , η πίεση θα αναγκάσει τον Κεντεποζίδη σε λάθος , θα επωφεληθεί ο Αποστολίδης που από κοντά θα σημειώσει το 0-2.
Στο 57' νέο λάθος των αμυντικών ο Μπισιούκης θα κλέψει από πλάγια θα μπαλιά πάρε - βάλε  στον Αποστολίδη που χωρίς να δυσκολευτεί θα γράψει το 0-3 .
Στο 60' Κουνάβας απ' αριστερά , ατομική προσπάθεια κ σουτ λίγο έξω .
Στο 61' φάουλ του Γρηγοριάδη κεφαλιά Κατίδη άουτ .
Στο 64' φάουλ Γρηγοριάδη , λίγο έξω
Στο 68' φάουλ Αντωνιάδη , διώχνει με γροθιές ο Κεντεποζίδης, νέο μονοκόμματο σουτ ο Σαμοΐλης νέα σωτήρια  επέμβαση του Κεντεποζίδη .
Στο 73' φάουλ του Kugja η μπάλα δε θα απομακρυνθεί σωστά από τους αμυντικούς , θα φτάσει στον Βρόικο που με σουτ θα μειώσει σε 1-3.
Στο 76' Μπισιούκης παράλληλη μπαλιά, βγάζει μόνο του τον Σαμοΐλη, αυτός θα σουτάρει για να σώσει ο Κεντεποζίδης. 
Στο 78' δυνατό σουτ  του Γρηγοριάδη , η μπάλα στο παραθυράκι του Μεντεσίδη για το 2-3.
Στο 82' δεύτερη κίτρινη, κόκκινη στον Γκουργούτα , η Κοζάνη 2004 θα μείνει με 10 .
Στο 90' σουτ Kugja άουτ
Στο 94' σουτ μέσα από την περιοχή του Τριανταφύλλου σώζει ο Κεντεποζίδης .

ΑΕ Καλαμιάς:   Κεντεποζίδης , Μουζάκι, Κατίδης, Γιαμουρίδης, Δημουδιάς, Βρόικος (79' Γιαμουρίδης Ι), Δαβιδόπουλος, Γρηγοριάδης, Τάτσινας (68' Χατζηζήσης),  Kugja, Μαρίνος (58' Σοφόγλου).
 Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας Δ):  Μεντεσίδης , Παπαδημητρίου (74' Παπαϊωάννου ), Καλτσούνης, Αντωνιάδης Ν, Γκουργούτας, Κούτσιανος, Κουνάβας (88' Μπάδας), Τριανταφύλλου , Μπισιούκης, Αντωνιάδης Απ, Αποστολίδης (61' Σαμοΐλης) 

Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί:Τσάνης, Τσιότσιος




Σχόλια