Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: Τιτάν Σερβίων - Μακεδονικός Κοζάνης 1-2 | φωτο - βίντεο



Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα ο Μακεδονικός αυτή τη φορά μέσα στον Τιτάν Σερβίων με σκορ 1-2 κάνοντας στον Β'  γύρο το 6 στα 6.


Ο Τιτάν Σερβίων μπήκε στο γήπεδο με πάθος έχοντας  στόχο το θετικό αποτέλεσμα  αφού βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία.

Σύμφωνα με τη συνολική του απόδοση στο παιχνίδι και την εικόνα του οι παίκτες του Γιάννη Παρασκευά αδικούνται από την βαθμολογική θέση που βρίσκονται.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ζηνόβιου αντίθετα με τον Μακεδονικό που είχε μέτρια απόδοση ψάχνοντας τα πατήματα του στο γήπεδο.

Στο Β ' μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και με δύο γκολ του Ζιαζιά στο 63'  και του Χατζηζήση στο 74'  προηγήθηκαν 0-2 .

Ο Τιτάν μείωσε σε 1-2 με τον Παπαδόπουλο  στο 77' και στα τελευταία λεπτά πίεσε για την ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 11' λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού, ο Χρισοστομίδης  θα κερδίσει τη μπάλα θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει όμως άουτ
Στο 15' Τρομπούκης στην αντεπίθεση θα δώσει στον Χατζηζήση , σουτ άουτ .
Στο 22' Παπαδόπουλος ωραία ενέργεια και σουτ λίγο έξω
Στο 30' Μπάκανος κάθετη στον Μέτκο μέσα στην περιοχή σουτ άουτ .
Στο 40' νέο λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού , ο Παπαδόπουλος θα μπει μόνος θα σουτάρει για να αποκρούσει ο Ζηνόβιος.
Στο 50' Μέτκο φάουλ κεφαλιά Παπαδόπουλου άουτ.
Στο 63'  μεγάλο πλάγιο του Γοδενόπουλου αδράνεια στην άμυνα του Τιτάνα η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Ματούλα, σουτ από κοντά , μεγάλη επέμβαση του Παρασκευά σε κόρνερ .
Το κόρνερ εκτελεί ο Γοδενόπουλος , η μπάλα δεν απομακρύνεται , και ο Ζιαζιάς  που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι πρώτη επαφή με τη μπάλα και τη στέλνει στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 68' φάουλ Μπάκανου λίγο έξω .
Στο 74' ο Δαβζάκης θα κλέψει τη μπάλα από πλάγια , θα βγάλει σέντρα ξυράφι  και με μονοκόμματο πλασέ ο Χατζηζήσης θα κάνει το 0-2.
Στο 77' φάουλ Μέτκο μέσα στην περιοχή αλλεπάλληλα σουτ των παικτών του Τιτάνα , η μπάλα θα βρει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος θα μειώσει σε 1-2 .

Στο 92' σουτ Παπαδόπουλου άουτ.


Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς): Παρασκευάς, Μέτκο, Παπαστέργιος (89’ Νέστορας), Κακαφίκας, Ζερβανταρίδης, Σαλτσίδης, Γούτας (83’ Δουβαντζίδης), Παπαδόπουλος, Πράσος, Μπάκανος, Χρυσοστομίδης.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Γοδενόπουλος, Αντωνόπουλος, Ζηνόβιος, Τσικόπουλος, Τζούτζας, Τρομπούκης, Λέκα (62’ Ζιαζιάς), Χατζηζήσης, Βατζήκας (46’ Δαβζάκης), Ματούλας.


Διαιτητής: Τσακστάρας
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Κ., Ιωαννίδης



Σχόλια