Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Περδίκκα - Κοζάνη 2004 1-1 | φωτο - βίντεο



Μοιράστηκαν γκολ βαθμούς και εντυπώσεις Περδίκκας και Κοζάνη 2004 στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 .


Το παιχνίδι είχε δύο όψεις.
 Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι είχαν τον έλεγχο του αγώνα  σημείωσαν ένα γκολ με τον Κουρκουτμάνο είχαν δοκάρι με τον ίδιο παίκτη και διαμαρτύρονται για δύο γκολ που τους  ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Στο Β'  μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους ισοφάρισαν με τον Γκούμα κι έχασαν ευκαιρίες στο τέλος με Λάντζιο Μπισούκη Νικόπουλο   για να φύγουν ακόμα και με το διπλό.

Ευκαιρίες για τον Περδίκκα είχαν οι Ακριτίδης,  Ζαχαριάδης και  Μάντζος.  Ενώ για την Κοζάνη 2004 ευκαιρίες είχαν οι Ισπόγλου, Αντωνιάδης Απ. , Αντωνιάδης Ν. και Κουνάβα.


ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Κυριακίδης, Αρσενίδης, Λόφτσαλης, Μπαγτζής (19’ Ζαχαριάδης), Παπαδόπουλος, Σπύρλες (69’ Σοϊλεμές), Αιχμαλωτίδης, Ακριτίδης, Λυπιρίδης, Γρηγοριάδης (57’ Βλάχος), Κουρκουτμάνος (48’ Μάντζος).


Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας): Μεντεσίδης, Γκούμας, Νικολόπουλος (90’ Κομπούρας), Αντωνιάδης Ν., Γκιούγκης, Τριανταφύλλου (39’ Ισπόγλου), Κουνάβας, Μπισιούκης, Λάντζιος (80’ Ντίνας), Αντωνιάδης Απ., Αποστολίδης.


Διαιτητής: Σιδηρόπουλος                                        
Βοηθοί: Σωτηριάδης, Παπαδόπουλος Θεοδ.





Σχόλια