Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο χορός του Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004 | φωτο


Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του Φ.Σ. Μακεδονικού Κοζάνης και της Κοζάνης 2004 που έγινε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στο οικογενειακό κέντρο Garden Hall στον Κρόκο Κοζάνης.
Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, παιδιών, γονέων, μελών, αλλά και φίλων..
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Μετά το σύντομο καλωσόρισμα τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία και τις ευχαριστίες των  προέδρων ,  του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004 έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας. Τυχερό τμήμα ήταν τα Κ12.

Στην εκδήλωση υπήρχε και η φανέλα ενός ποδοσφαιριστή που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά   βήματα στον Μακεδονικό Κοζάνης , του τερματοφύλακα  του Βόλου Θανάση Γκαραβέλη με την υπογραφή του η  οποία κληρώθηκε και τυχερός ήταν ο Σταύρος Τζούτζας του Μακεδονικού. 

Ο Μακεδονικός όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βράβευσε δύο  ανθρώπους.  


Για την κοινωνική προσφορά της βραβεύτηκε η πρόεδρος των καρκινοπαθών Κοζάνης κα Δινοπούλου Φανή η οποία ευχαρίστησε  την διοίκηση  και τόνισε πόσο σημαντική είναι η πρόληψη!
  Τέλος είπε πως την συνδέουν δεσμοί με τον Μακεδονικό αφού ο σύζυγος της έχει φορέσει τη φανέλα του.
Την τιμητική πλακέτα στην κα Φανή Δινοπούλου απένειμε ο πρόεδρος της Κοζάνης 2004 κ. Αντωνιάδης Σταύρος.

Για την μυθική του διαδρομή στο ποδόσφαιρο βραβεύτηκε και ο Αντώνης Σαριόγλου που από τον Μακεδονικό έφτασε στο τιμ του Έκτορ Κούπερ στην Εθνική Αιγύπτου και στον Σαλλάχ.

Ο Αντώνης φανερά συγκινημένος που βλέπει συμπαίκτες του από παλιά ευχαρίστησε την διοίκηση και τελειώνοντας  με τη συγκίνηση φανερά ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του είπε πως η σημερινή μέρα (8  Φεβρουαρίου ) που  έχει συνδεθεί με την απώλεια του πατέρα του ο οποίος όταν ήταν μικρός τον πήρε από το χέρι και τον πήγε τότε στον Μακεδονικό!  Σήμερα ο Μακεδονικός Κοζάνης με τιμάει και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. 

Ο Μακεδονικός βράβευσε και τέσσερα  δικά του παιδιά για την εισαγωγή του σε ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα της εκπαίδευσης. 
Τους :  

Δημήτρη Χατζηζήση,

Μανώλη Καζαντζίδη,

Βασίλη Παπαδημητρίου.

και Ιάκωβο Γεωργιάδη 
ο οποίος λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν στην εκδήλωση αλλά έστειλε το πιο κάτω μήνυμα: 


«Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε.
Μετά από  12 συνεχόμενα χρόνια στο Μακεδονικό δε γίνεται να μη πω μια φορά Μακεδονικός για πάντα Μακεδονικός.
Λυπάμαι που δε μπόρεσα να παραβρεθώ λόγω πολλών υποχρεώσεων μου στα Γιάννενα  και περιμένω να καμαρώσω  την ομάδα μου τον Μακεδονικό στα σαλόνια της Γ' Εθνικής.
Καλή διασκέδαση.»

Τους επαίνους στους αθλητές έδωσαν ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Μακεδονικού κ. Πέτρος Μεντεσίδης και ο αντιπρόεδρος της Κοζάνης 2004 κ.  Ιορδάνης Αντωνιάδης.  
Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Ντίνος Μπέμπης.

Η ζεστή βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα του Γιάννη Γρίβα  το οποίο χάρισε κεφάτες στιγμές στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κέφι, χορός και ζεστή ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τους παράγοντες του συλλόγου, να παίρνουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Η ΕΠΣ Κοζάνης με τον πρόεδρο κ. Νίκο Σάββα, τον πρώην πρόεδρο κ.  Χρήστο Σάββα   τον ταμία κ. Γρηγόρη Τζουμερκιώτη και πρόεδρο   της δημοτικής κοινωφελής επιχείρησης , τον    κ. Γιώργο Πανυτσίδη  τον πρόεδρο υπαλλήλων ΕΠΣ κ.  Σάββας Πεχλιβανίδης   και τον  κ. Στέλιο Μούσιο, υπεύθυνο των ενωσιακών γηπέδων.  
Το παρόν στην εκδήλωση επίσης , έδωσαν ο διευθυντής της τηλεόρασης του Flash κ.  Αποστόλης Καραχάλιος και εκπρόσωποι των ομάδων: της Κοζάνης , της ΑΕ Κοζάνης ,  της ΑΕΠ της ΑΕΚ Καλαμιάς, της Δάφνης Πολυμύλου  των Ακριτών, του ορειβατικού συλλόγου Σιάτιστας και του πολιτιστικού συλλόγου Βατερού .

Πολιτικά πρόσωπα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση
Οι βουλευτές κ. Παπαδόπουλος Μιχάλης και ο Στάθης Κωνσταντινίδης.  
Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος 
Ο αντιδήμαρχος ακίνητης περιουσίας κ. Δημήτρης Κοεμτζόπουλος
Ο πρόεδρος του ΟΑΠΝ κ Ζήσης Μάρας και ο επικεφαλής του συνδυασμού Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης .

Ο Μακεδονικός και η Κοζάνη 2004  ευχαριστούν
Τα Δ.Σ. του Μακεδονικού και της Κοζάνης 2004 ευχαριστούν όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους χορηγούς και τους δωροθέτες.

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!


Σχόλια