Β’ ΕΠΣ Κοζάνης: Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Κοζάνη 2004 2-0 | φωτο - βίντεο

Νίκησε την Κοζάνη 2004 η Άρδασσα και απέκτησε μεγάλο πλεονέκτημα ανόδου



          
βίντεο: Εύη Φωτιάδου 

Τη νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας κόντρα στη νεανική ομάδα της Κοζάνης 2004  και βλέπει πλέον ακόμα πιο κοντά  το στόχο της ανόδου που έχει βάλει, μετά και τα αποτελέσματα των άλλων μνηστήρων.  

 Έγινε ένα καλό και καθαρό  παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τη σημαντική νίκη  σημειώνοντας   ένα γκολ στα τελευταία λεπτά  κάθε  ημιχρόνου.
 Το 1-0 σημείωσε με κεφαλιά ο Ποζίδης,  ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Χότζαλιγο πριν τη λήξη του Α' μέρους  ενώ το τελικό  2-0 έγραψε ο Κωστάκογλου μετά από ασίστ του Ανέστη Ιωσηφίδη 
Ευκαιρίες οι γηπεδούχοι είχαν με τον Μαρκόπουλο, τον Τσαγκαλίδη και τον Ζησιό.  Ενώ οι φιλοξενούμενοι καλές στιγμές είχαν με τον Κουνάβα, Γκούμα και Γκιούγκη.
Αξίζει να σημειωθεί ο τραυματισμός του Αντώνη Μαρκόπουλου  που αποχώρησε από το παιχνίδι.
Η Κοζάνη 2004 ευχαριστεί για την φιλοξενία τους ανθρώπους του Μέγα Αλέξανδρου Άρδασσας  και εύχεται περαστικά στον Αντώνη Μαρκόπουλο.


Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας (Τσαγκαλίδης): Κανονίδης, Ρουσσάκης Α., Βασιλειάδης, Τσαγκαλίδης, Αιχμαλωτίδης, Χότζα, Ζησιός, Μαρκόπουλος, Εξακουστίδης, Ποζίδης, Κωστάκογλου. (Έπαιξαν και οι Ιωσηφίδης, Σαββίδης, Τριανταφυλλίδης, Ρουσσάκης Ε.)


Κοζάνη 2004 (Κουτσώνας): Μεντεσίδης, Μπισιούκης, Γκοίγκης, Αντωνιάδης Ν., Γκουργκούτας, Τριανταφύλλου, Κουνάβας, Ισπόγλου, Λάντζιος, Αντωνιάδης Απ., Αποστολίδης. (Έπαιξαν και οι Κουμπούρας, Γκούμας, Τοπαλίδης)


Διαιτητής: Πουρλουκάκης
Βοηθοί: Παπαδόπουλος Μ., Τσάνης


Ι.Α. 

Σχόλια