Η κατανομή των αξιωμάτων στην Κοζάνη 2004 - Ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Κουτσώνα


Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης της Κοζάνης 2004  από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία έγινε την Τετάρτη  ( 10 Ιουνίου ), ακολούθησε σήμερα Σάββατο μεσημέρι η πρώτη συνεδρίαση για την κατανομή των αξιωμάτων και των καθηκόντων μεταξύ των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία είναι η εξής: 

Πρόεδρος Αντωνιάδης Σταύρος
Αντιπρόεδρος Α' Αντωνιάδης Ιορδάνης 
Αντιπρόεδρος Β'  Κυπίρτογλου Σταύρος 
Γενικός Γραμματέας  Μεντεσίδης Πέτρος 
Ταμίας Φωτιάδου Ευγενία 
Ειδικός γραμματέας Σκόρδα Βασιλική 
Γενικός αρχηγός  Χατζηζήσης Γεώργιος 
Μέλη Μπίστα Μαρία - Πιστόλα Αριστέα



Ανανέωση συνεργασίας με τον τεχνικό Δημήτρη Κουτσώνα 
Αμέσως μετά από την κατανομή αξιωμάτων η νέα διοίκηση άρχισε να τρέχει τα οργανωτικά θέματα  και πρώτα απ' όλα αποφασίστηκε η ανανέωση συνεργασίας με τον πετυχημένο κόουτς Δημήτρη Κουτσώνα .
Η περσινή αγωνιστική χρονιά  κρίθηκε επιτυχημένη όπως και το έργο του κ. Κουτσώνα ,έτσι οι  δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και για την επόμενη σεζόν .

Η ανακοίνωση της διοίκησης 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο πετυχημένος τεχνικός κ. Κουτσώνας  Δημήτρης  συνεχίζει για δέυτερη συνεχή χρονιά στο τιμόνι της ομάδας.

Η άψογη συνεργασία μας,  η συνεργασία και η δουλειά του απέναντι στους ποδοσφαιριστές καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή, της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό του.

Στον κ. Κουτσώνα  ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα καθήκοντα του.


Σχόλια