Φιλικό: Ερμής Αμυνταίου - Μακεδονικός Κοζάνης 1-0 | φωτο

Φιλική νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Ερμής Αμυνταίου   με αντίπαλο τον Μακεδονικό Κοζάνης  στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.


Για τον Ερμή Αμυνταίου που θα αγωνίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής  ήταν το πρώτο φιλικό και μια ευκαιρία  για τους ποδοσφαιριστές του Ερμή  ξεμούδιασμα  αλλά και για τον Παντελή Τσιλεμάνη να  τεστάρει όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του.

Ο Ερμής  μ'  ένα αρκετά νεανικό σύνολο  και με ποδοσφαιριστές φιλόδοξους  κυρίως από τον Νομό Φλώρινας είχε την κατοχή και την κυκλοφορία  και  προηγήθηκε στο ημίχρονο   με τον Γιορεντζίδη 1-0 σκορ που ήταν και το τελικό.  Ο Παντελής Τσιλεμάνης δοκίμασε σχήματα και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Από την άλλη ο Μακεδονικός  στο δεύτερο για αυτόν φιλικό και παρά τις απουσίες και τη διαφορά κατηγορίας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο.

Η εικόνα του σε σύγκριση με το πρώτο  φιλικό  ήταν αρκετά  βελτιωμένη,  πειθαρχημένος καλά οργανωμένος στην άμυνα και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό Τάκη Καραθανάση.

Και οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να πετύχουν γκολ.
Ο Ερμής με τη λήξη του παιχνιδιού πέτυχε  γκολ αλλά ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Επόμενο φιλικό για τον Ερμή Αμυνταίου μέσα στον Εορδαϊκό ενώ για τον Μακεδονικό Κοζάνης το επόμενο φιλικό είναι μέσα στον Τιτάν Σερβίων 


Ερμής Αμυνταίου (Παντελής Τσιλεμάνης):  Κοφίδης, Γιορεντζίδης,Μυλωνάς, Αιχμαλωτίδης, Καγιαλίδης, Λίτσας, Γιώσης, Μέδι, Μαρκόπουλος, Στόικος, Ακριτίδης.
 Έπαιξαν και οι Δημητριάδης Γ, Δημητριάδης Κ, Δούμτσης,Παπαδόπουλος , Κοντοσόρος, Κότσλης , Ηλιάδης , Πάνος, Γκάσας , Παπαδόπουλος Β,  Παπαδόπουλος Αλ, Λεζάκης, Μπατμάς.



Μακεδονικός Κοζάνης (Τάκης Καραθανάσης):  Μπίκος, Δούμας, Κόνι, Θωμαΐδης, Γοδενόπουλος,  Σάλα, Τριανταφύλλου , Βατζήκας, Γεωργιάδης, Σακαλής , Σέχι 
Έπαιξαν και οι Τζούτζας , Τζέλος Δ, Ρηγάκης, Τακίδης.





επιμέλεια - ρεπορτάζ: Giorgos Katsikas - Vicky Gewrgiou 

Σχόλια