Φιλικό: ΑΕ Κοζάνης - Μακεδονικός Κοζάνης 1-1 | φωτο


Ισόπαλο  με σκορ 1-1  έληξε το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας  μεταξύ του Μακεδονικού Κοζάνης  και της ΑΕ Κοζάνης

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον Μακεδονικό μετά από σχεδόν 5 μήνες ενώ για την ΑΕ Κοζάνης το δεύτερο.

Οι  δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

 Το παιχνίδι εμπεριείχε μεγάλη όρεξη, καλή διάθεση και  τηρουμένων των καιρικών συνθηκών και εποχής  σε αρκετά διαστήματα του ματς,παίχτηκε  καλό ποδόσφαιρο από τις δύο  ομάδες.

“Δείγμα” θετικό λοιπόν για το σύνολο του Τάκη Καραθανάση  και Μάκη Μαλούτα , ο οποίοι χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους στο ματς
 Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Μακεδονικό να προηγείται 1-0  στο 30' με κεφαλιά ψαράκι του Χάρη Σακαλή μετά από σέντρα του Ένι Κόνι και με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 42' με σουτ του Νικολαΐδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάποιο  τέρμα με την  κούραση όσο περνούσε η ώρα  να είναι εμφανής στους  ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων
Γενικά στο παιχνίδι οι δύο ομάδες   είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλο  γκολ  χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1, γενικά ευχαριστημένες από την παρουσία τους και να δίνουν τις ευχές τους για μια καλή σεζόν με υγεία.


Α.Ε Κοζάνης (Μαλούτας): Γάτας, Μαρτιρόσοβ, Κουντουράς, Ευθυμιάδης Λ, Χρυσοστομίδης, Παπαδόπουλος, Μαλούτας, Χασιώτης, Παπαθανασίου, Μαλιόγκας, Μεχτερίδης.

Έπαιξαν και οι  Χλιαράς, Νικολαΐδης, Πολυχρονιάδης, Μαυρόπουλος,Καλημέρης, Φωτούλας, Μεχτερίδης Αν, Γκάγκας
Έλειπαν και δεν αγωνίστηκαν οι Αποστολίδης, Ψιάνος, Ευθυμιάδης Γ, Κικκίδης, Καζαντζίδης,  Δημητράκης.



Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):   Ζηνόβιος Σ , Κόνι, Δούμας, Θωμαΐδης, Σάλα , Ζηνόβιος Ν, Τριανταφύλλου,  Γκλιάνας, Τζέλος Θ, Σακαλής, Σέχι
 Έπαιξαν και οι : Μπίκος, Τζέλος Δ, Τζιούτζιας, Βατζήκας, Γεωργιάδης
Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν Γοδενόπουλος, Αντωνόπουλος, Τακίδης, Στεφανίδης, Λέκα και Τσικόπουλος.









Σχόλια