Φιλικό: Τιτάν Σερβίων - Μακεδονικός Κοζάνης 2-1 | φωτο

Τιτάν Σερβίων και Μακεδονικός Κοζάνης συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Κοζάνης με δυνατό  φιλικό παιχνίδι.  Ο Τιτάν αναδείχθηκε νικητής με σκορ 2-1.

Τα τρία γκολ του παιχνιδιού σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Μακεδονικός προηγήθηκε 0-1 με κεφαλιά του Σακαλή για να απαντήσει ο Τιτάν αρχικά με τον Σαλτσίδη που ισοφάρισε 1-1 και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Ταφαρλής σημείωσε το 2-1 για την ομάδα του.
Ο Μακεδονικός είχε δοκάρι με τον Τζέλο Θωμά στη φάση πριν σημειωθεί το γκολ για το 0-1.

Ο Γιάννης Παρασκευάς που χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του  και  ο Τάκης Καραθανάσης που είχε αρκετές απουσίες, είδαν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.    

Τιτάν Σερβίων (Παρασκευάς):  Κακαφίκας, Δήμος, Δημητριάδης,Ζερβανταρίδης,Παπαδόπουλος, Ευρενιάδης, Μέτκο, Ταφαρλής, Τσικόπουλος, Σαλτσίδης.
Έπαιξαν και οι Παναγιωτίδης,Καραγιάννης, Παπαστέργιος, Παπαδόπουλος, Νέστορας,Ελευθεριάδης, Ελευθερίου, Βητόπουλος, Λάσπας, Μπάκανος, Παντερμαλής, Φούντογλου,Ράπτης

Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης):  Ζηνόβιος, Σάλλα, Γκλιάνας, Γοδενόπουλος, Δούμας, Βατζήκας, Τριανταφύλλου, Τζέλλος Θ, Τζέλλος Δ, Γεωργιάδης, Σακαλής
Έπαιξαν και οι Μπίκος, Στεφανίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνώστου.

επιμέλεια ρεπορτάζ: Giorgos Katsikas & Vicky Gewrgiou



Σχόλια