Μισή ντουζίνα μεταγραφές και μια επιστροφή για την Κοζάνη 2004 | φωτο

Ούτε έναν ούτε δύο αλλά μισή ντουζίνα μεταγραφές και μια επιστροφή ανακοίνωσε η διοίκηση της Κοζάνης 2004, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ενόψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης , όπως  όλα δείχνουν από την μεταγραφική ενίσχυση και των άλλων ομάδων.



Συγκεκριμένα, η νεανική  ομάδα  της Κοζάνης 2004  απέκτησε : 

Τον φιλόδοξο  20χρονο  υψηλόσωμο  γκολκίπερ Θοδωρή Ακριτίδη.  Ο νεαρός τερματοφύλακας την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Μακεδονικό Κοζάνης. 


Τον Βαβλιάρα Νίκο επιθετικό γεννημένο το 1998. 
Τον Σκουτέλα Βασίλη μεσοαμυντικό γεννημένο το 1998. 
Βαβλιάρας και Σκουτέλας  δύο παιδιά που τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα  τα έκαναν στις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης, ήταν ο διακαής πόθος του τεχνικού της Κοζάνης 2004 Δημήτρη Κουτσώνα .


"Παλιοί γνώριμοι, κόουτς και οι δύο  ποδοσφαιριστές από  την  φανταστική πορεία  της  Αιανής πριν δύο χρόνια, την περίοδο  που  έκανε πρωταθλητισμό  στη Β' κατηγορία και είχε κερδίσει την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Επίσης  η Κοζάνη 2004  πρόσθεσε και τρεις εξελίξιμους  νεαρούς  προερχόμενοι από τις ακαδημίες του Μακεδονικού Κοζάνης γεννημένοι το 2004.
  
Πρόκειται  για  τον Γιάννη Μελέτη μεσοεπιθετικό, 
Ηλία Χαραλαμπίδη αμυντικό και  Ευθύμη Σφαλύρα  μεσοεπιθετικό .


Τέλος στις έξι μεταγραφές της Κοζάνης 2004 προστέθηκε και μια επιστροφή, αυτή  του Θανάση Χατζηζήση αμυντικού, που κι αυτός  προέρχεται   από τις ακαδημίες του Μακεδονικού και πέρυσι αγωνίστηκε στην  ΑΕ Καλαμιάς  πραγματοποιώντας  πολύ καλές εμφανίσεις 
Όπως ενημερωθήκαμε μάλιστα από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Σταύρο Αντωνιάδη  , οι μεταγραφές δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η διοίκηση  θα κινηθεί για ακόμη δύο προσθήκες.

Σχόλια