Συμφώνησε με Γιώργο Βοριαζίδη η Κοζάνη 2004


Ίσως από τις  πιο εντυπωσιακές κινήσεις , από αυτές που θα γίνουν στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού  στη Β' κατηγορία και όχι μόνο  έκανε η Κοζάνη 2004  καθώς συμφώνησε  τον έμπειρο  Γιώργο Βοριαζίδη  Η εμπειρία του Βοριαζίδη θα είναι οδηγός για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές - κατά συντριπτική πλειοψηφία -της Κοζάνης 2004.

Ο Γιώργος Βοριαζίδης 35  χρονών μεσο αμυντικός, ξεκίνησε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Ακρίτες , στη συνέχεια 16 χρονών στους ερασιτέχνες του Παναθηναϊκού , στα 17 του χρόνια μεταγράφηκε για 2 χρόνια στην Κοζάνη (Γ΄ εθνική ) ακολούθως στον Πιερικό για 3 χρόνια (Δ΄ και Γ΄ εθνική ) στην Αλεξάνδρεια στον Περδίκκα, στην Ελίμεια.

Στα 24 του χρόνια κι ενώ ήταν περιζήτητος από πολλές ομάδες, αυτός προτίμησε να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του,  τον  Απόλλων Ακρινής  και μαζί με τους συμπαίκτες του από την Γ΄ κατηγορία,  τον  έφτασε  στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης. 

Αγωνίστηκε με την ομάδα του Εορδαϊκού όπου κέρδισε πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία , στην Αναγέννηση Πτολεμαΐδας και τελευταία αγωνίστηκε στην Αγία Μαρίνα Βέροιας

Σχόλια