Μακεδονικός Κοζάνης: Ξεκίνημα τη Δευτέρα 2/8, με όνειρα φιλοδοξίες και αλλαγή φιλοσοφίας

 

Αποχή  τέλος για τους παίκτες του Τάκη Καραθανάση στον Μακεδονικό Κοζάνης, οι οποίοι τη Δευτέρα 2/8 στις 18:30 στο στρατιωτικό θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η χρονιά θα είναι δύσκολη , αλλά η αισιοδοξία είναι μεγάλη για μια αξιοπρεπή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

 Η διοίκηση  ανταποκρίθηκε πλήρως στον ρόλο της με τον σχεδιασμό της ομάδας η οποία θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα ανανεωμένη.

 Κράτησε  σημαντικό αριθμό  ποδοσφαιριστών  από την περσινή κουτσουρεμένη  χρονιά  χαμηλώνοντας όμως  αισθητά το μέσο όρο ηλικίας. 

Το  φετινό ρόστερ  συμπληρώνεται  κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές είτε από την ακαδημία είτε από μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει  και τώρα περιμένουν από τον προπονητή Τάκη Καραθανάση να... συνθέσει το πάζλ, ώστε ο Μακεδονικός να παρουσιαστεί έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Όλα θα φανούν στο... χόρτο. Τη Δευτέρα θα δοθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας και στη συνέχεια ο τεχνικός του Μακεδονικού θα ξεκινήσει τις  προπονήσεις  στη Νέα Νικόπολη  δίνοντας πρώτο μέλημα στην απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης. Και όπως δήλωσε στόχος για την νέα σεζόν: «Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, που να αρέσει στα παιδιά αλλά και στον κόσμο».

Τα φιλικά

11/8 Άρδασσα 

- Αλιάκμων Αιανής

18/8 Τιτάν Σερβίων 

21/8 Καισαρειά 

25/8 Μακεδονικό Φούφα

28/8 Τουρνουά ΑΕ Κοζάνης 

1/9 Μακεδονικό Σιάτιστας


Σχόλια