Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Φούφα - Μακεδονικός Κοζάνης 4-0 | φωτο - βίντεο

 


Νικητής στην αναμέτρηση των Μακεδονικών αναδείχθηκε ο Μακεδονικός Φούφα που επιβλήθηκε του συνονόματου  Μακεδονικού Κοζάνης με το ευρύ 4-0 και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.
https://youtu.be/e3Pd8d4RUso


Ο Φούφας μια καλοκουρδισμένη μηχανή, δημιούργημα του Νίκου Κατακαλίδη  μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι προηγήθηκε νωρίς - νωρίς στο Α' μέρος  με 3-0  ( Σιδηρόπουλος, αυτογκόλ, Βασσάκης οι σκόρερ ) και δεν έδωσε  το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι θα έφευγαν με κάτι καλό στις αποσκευές τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη ένα  τέρμα με τον Τοπάλη κλείνοντας το σκορ στο 4-0

Το φιλμ του αγώνα 
Στο 5' ο Σιδηρόπουλος μέσα και πλάγια από την περιοχή θα πιάσει το σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 13' σεντρα Τοπάλη στη μικρή περιοχή , στην προσπάθεια να διώξει ο Κακουλαντωνάκης την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.
Στο 15 σουτ μέσα από την περιοχή , διώχνει πριν τη γραμμή ο Ζερβανταρίδης.
Στο 20' σέντρα  Τοπάλη μέσα στην περιοχή κι ο Βασσάκης από κοντά με δυνατό σουτ θα γράψει το 3-0.
Στο 51' λάθος διώξιμο αμυντικού , η μπάλα στον Τοπάλη που με δυνατό σουτ θα σημειώσει το 4-0.
Στο 54' σέντρα Τοπάλη στο Σιδηρόπουλο, σουτ άουτ.
Στο 57' λάθος της άμυνας του Φούφα , ο Σακαλής θα γίνει κάτοχος , θα μπει μόνος στην περιοχή θα προσπαθήσει να πλασάρει τον Δημητριάδη αλλά ο τερματοφύλακας του Φούφα, θα μπλοκάρει.


Μακεδονικός Φούφα 
(Κατακαλίδης ) : Δημητριάδης,  Σιδηρόπουλος (60' Καραβίτης) , Ματζόπουλος, Σωτηριάδης, Παπάς (75' Ρωσσίδης), Κοντογουλίδης, Ρέλκας (75' Παναγιωτίδης), Τοπάλης (60' Αμαραντίδης), Θεοδουλίδης (75' Πολυχρονίδης), Βασσάκης, Χάιτας.


Μακεδονικός Κοζάνης
 (Καραθανάσης) : Μπογιατζούλης, Δημητριάδης (52' Χαραλαμπίδης), Αντωνόπουλος, Ζερβανταρίδης, Κακουλαντωνάκης Κ. (46' Δούμας), Ευθυμιάδης, Παπακωνσταντίνου (75' Κακουλαντωνάκης Στ) , Τζέλος (46' Τζαναμπέτης), Γεωργιάδης, Σέχι, Σακαλής (75' Τσίτσαρης).


Διαιτητής
 : Τσιμεντερίδης
Βοηθοί : Τζιαμπάζης, Τσούλης
Παρατηρητής : Δίκας



Σχόλια