Α’ ΕΠΣ Κοζάνης : Δόξα Βερμίου Πύργων - Μακεδονικός Κοζάνης 4-1 | φωτο - βίντεο

 
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Δόξα Βερμίου Πύργων κόντρα στον Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ  4-1 και μάλιστα με ανατροπή.
 


Ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο σκορ  στις αρχές του Β’  ημιχρόνου  και μετά «έφυγε»  από το γήπεδο.
 
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια αφυπνίστηκαν και  παίζοντας με ψυχή κατάφεραν να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ να πετύχουν τέσσερα τέρματα, να χάσουν ευκαιρίες  να πετύχουν  περισσότερα  παίρνοντας έτσι μια σπουδαία και δίκαιη νίκη και βλέπουν  πλέον με  περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
 
Από την άλλη ο Μακεδονικός ενώ ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας τον έλεγχο για 50 λεπτά περίπου, μόλις μπήκε μπροστά στο σκορ θυμήθηκε τον κακό εαυτό του,  με συνέπεια να γνωρίσει ακόμα μια βαριά ήττα.
 
Το φιλμ του αγώνα
 
Στο 3' σουτ του Νίκου Γ., η μπάλα άουτ.
 
Στο 8' σουτ Σακαλή, λίγο έξω.
 
Στο 33' ο Σακαλής θα δώσει στον Τζέλο, αυτός μέσα στην περιοχή και πλάγια θα πιάσει το σουτ αλλά ο Μήτκας θα αποκρούσει .
 
Στο 36'  τεράστια διπλή ευκαιρία για τον Μακεδονικό με τον  Γεωργιάδη να  κλέβει τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, από πλάγια θα βγάλει παράλληλη συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Σακαλής από πολύ κοντά και σε κενή εστία δε θα πλασάρει σωστά, λίγο πριν περάσει τη γραμμή ,αμυντικός θα προσπαθήσει να  διώξει, η μπάλα πάλι στο Σακαλή που θα πιάσει την κοντινή κεφαλιά αλλά   τη στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι .
 
Στο 45' κόρνερ Τζέλου , η μπάλα στον Γεωργιάδη μέσα στην περιοχή, σουτ άουτ.
 
Στο 47' κάθετη μπαλιά Ανδρεόπουλου, τετ α τετ ο Σακαλής που θα ανατραπεί από τον Μήτκα μέσα στην περιοχή και πέναλτι .
 
Το πέναλτι θα το εκτελέσει ο ίδιος και θα γράψει το 0-1.
 
Στο 62' κόρνερ Νίκου Γ, στο δεύτερο δοκάρι νέο γέμισμα του Κοσμίδη και Πεσιρίδης από κοντά με προβολή θα ισοφαρίσει 1-1.( Ο Μακεδονικός διαμαρτυρήθηκε πως προηγήθηκε χέρι επιθετικού)
 
Στο 64' φάουλ Τζέλου κεφαλιά Σακαλή μπλοκάρει ο Μήτκας.
 
Στο 71' σέντρα Νίκου Γ μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά ο Βαγκόπουλος θα γυρίσει Τούμπα το ματς 2-1.
 
Στο 72' δυνατό σουτ Χότζα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το 3-1.
 
Στο 80' κόρνερ για του Πύργους με τον Νίκου η μπάλα δε θα απομακρυνθεί θα φτάσει στον Βαγκόπουλο που με δυνατό σουτ θα σημειώσει το τελικό 4-1.
 
Στο 85' σουτ του Νίκου Ι λίγο έξω .
 
Άριστη ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων των Πύργων στην αποστολή του Μακεδονικού Κοζάνης.
 

Δόξα Βερμίου Πύργων
 (Καραγεωργίου) : Μήτκας, Λεμονής Ν., Ιγνατιάδης(79' Νίκου Ι.), Χότζα, Κοσμίδης (82' Λεμονής Λ.), Βαγκόπουλος, Πουλτίδης Γ., Πεσιρίδης (82' Γκαλαφάγκας), Σιδηρόπουλος Χ (61' Πουλτίδης Αλ.), Νίκου Γ., Φερχάτι.
 

Μακεδονικός Κοζάνης 
(Καραθανάσης): Γάτας,  Ευθυμιάδης , Δημητριάδης (87' Τσίτσαρης),  Παπακωνσταντίνου, Κακουλαντωνάκης Κ, Χαραλαμπίδης, Ανδρεόπουλος, Κακουλαντωνάκης Στ (81' Μήλιος) , Γεωργιάδης. Τζέλος, Σακαλής.
 

Διαιτητής
 : Τσάνης
Βοηθοί: Πανυτσίδου, Κάμπερ
Παρατηρητής: Θεοδουλίδης





Σχόλια