Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - ΠΑΟ Κοίλων 0-1 | φωτο - βίντεο

Σημαντική νίκη πήρε ο ΠΑΟ Κοίλων μέσα στο γήπεδο του Αργίλου , κερδίζοντας τον τυπικά γηπεδούχο Μακεδονικό Κοζάνης με σκορ 0-1 Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 27' ο Αθανασιάδης.

Να επισημάνουμε πως η νίκη αυτή για τον ΠΑΟ Κοίλων ήταν η πρώτη απέναντι στον Μακεδονικό σπάζοντας έτσι μια παράδοση ετών.

Ο Μακεδονικός Κοζάνης έχει παράπονα από τη διαιτησία του κ Χρυσόστομου Κωνσταντινίδη που εστιάζονται κυρίως στο γκολ που τους ακυρώθηκε στο 0-0  αλλά κι όπως υποστηρίζουν δεν τιμώρησε στο Α μέρος  τον Σαββίδη του ΠΑΟ Κοίλων με κόκκινη κάρτα όταν ανέτρεψε τον Σακαλή που έφευγε μόνος προς  την εστία του ΠΑΟ Κοίλων 
Από την άλλη ο ΠΑΟ Κοίλων διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι που δε του δόθηκε..

Στα αγωνιστικά  το παιχνίδι ήταν πολύ καλό ποιοτικά και ανοιχτό με τις δύο ομάδες να παίζουν καθαρά και να δημιουργούν ευκαιρίες .
Ο ΠΑΟ Κοίλων ευτύχησε να  πετύχει αυτός το γκολ και να πήρε το  σπουδαίο για αυτόν τρίποντο.

Από την άλλη ο Μακεδονικός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και εάν ήταν ποιο τυχερός μπορούσε να πετύχει κι αυτός  τουλάχιστον ένα τέρμα .
Βάση εικόνας του παιχνιδιού το σκορ τον αδικεί αφού θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Το φιλμ του αγώνα 
Στο 5' σουτ Σαλονικίδη αποκρούει ο Γάτας 
Στο 12' ο Μακεδονικός θα σημειώσει τέρμα αλλά θα ακυρωθεί ως οφσάιντ  μέσα σε διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αφού η μπάλα έφτασε στον επιθετικό μετά από κεφαλιά αμυντικού που προσπάθησε να διώξει.

Στο 27' ο Αθανασιάδης μέσα στην περιοχή θα πιάσει το σουτ και θα ανοίξει το σκορ 0-1 σε ένα χρονικό σημείο που ο Μακεδονικός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Ανδρεόπουλου που αντικαταστάθηκε στο 30' 

Στο 32' Λάθος στην άμυνα του Μακεδονικού , σύγχυση στην περιοχή , σουτ του Αθανασιάδη άουτ από κοντά .Διαμαρτυρίες του ΠΑΟ Κοίλων  για πέναλτι.

Στο 54' Μήλιος σπάει στον Τζέλλο σουτ λίγο έξω .

Στο 66' αντεπίθεση του ΠΑΟ Κοίλων με τον Ουσταγιανίδη  διαγώνιο σουτ λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι .

Στο 74' σουτ Χαραλαμπίδη μέσα και πλάγια από την περιοχή , αποκρούει σε κόρνερ ο Παπαγερίδης.

Στο 77' σέντρα Μήλιου κεφαλιά Σακαλή , άουτ 

Στο 79' αδράνεια στην άμυνα του Μακεδονικού, ο Ουσταγιανίδης Θα βγάλει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κεφαλιά Αθανασιάδη λίγο έξω .

Στο 87' βολίδα Σακαλή λίγο έξω 

Στο 90'  τεράστια ευκαιρία για Μακεδονικό .

Ατομική ενέργεια Γεωργιάδη από πλάγια θα βγάλει τη σέντρα , σε κενή εστία από ένα μέτρο ο Σακαλής με κεφαλιά θα βγάλει τη μπάλα άουτ .

Ευχαριστήριο του Μακεδονικού Κοζάνης 
Ο Μακεδονικός Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Αναγέννηση Αργίλου και τον Γιάννη Τζιφόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ  Κοίλων


Μακεδονικός Κοζάνης
 (Καραθανάσης): Γάτας ,  Ευθυμιάδης , Ζερβανταρίδης, Δημητριάδης,  Παπακωνσταντίνου, Κακουλαντωνάκης Κ, Χαραλαμπίδης, Ανδρεόπουλος (29' λ.τρ. Μήλιος), Γεωργιάδης, Τζέλος, Σακαλής.


ΠΑΟ Κοίλων
 (Ματζώλας): Παπαγερίδης, Ραφαηλίδης  (71', Κεΐσογλου) Σαμαράς (71' Κωτίδης), Σαββίδης, Λαζαρίδης (58' Μηλιδώνης) , Σαλονικίδης, Ουσταγιαννίδης, Αθανασιάδης, Αροσβίλι (Καρακούλας), Κικίδης, Ποσινακίδης (87' Βρόικος).


Διαιτητής 
: Κωνσταντινίδης
Βοηθοί: Τζιαμπάζης, Λαμπριανίδης
Παρατηρητής: Καραχάλιος

Σχόλια