Α' ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΟ Κρόκου - Μακεδονικός Κοζάνης 6-2 | φωτο - βίντεο

 


Εμφατική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Κρόκου κόντρα στον λαβωμένο Μακεδονικό με σκορ 6-2.  Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους φιλοξενούμενους και πέτυχαν  τρία γκολ στα πρώτα 40 λεπτά με δύο γκολ του Τσιάρα (5' και 40') κι ένα του Νάτσιου (28'). 


Ο Μακεδονικός λίγο πριν την ανάπαυλα στο 44'  μείωσε σε 3-1 με τον Σακαλή  και νωρίς νωρίς στο Β' μέρος ξαναμπήκε στο παιχνίδι με εύστοχο πέναλτι του Σακαλή στο 54'. Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος.

Ο Μακεδονικός συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση  και στο 60' ζήτησε πέναλτι για χέρι αμυντικού, αλλά ο κ. Κουτσώνας είχε διαφορετική άποψη και συνέχισε το παιχνίδι.

Αντί να έρθει η ισοφάριση ήρθε το 4-2 στην κόντρα για τον Α.Ο. Κρόκου με γκολ του Σκουτέλα στο 61' 

Στο 67' οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι μέσα σε διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών του Μακεδονικού υποστηρίζοντας   την αυστηρότητα της απόφασης .

Ο Τσιάρας θα το εκτελέσει εύστοχα και θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 5-2 σημειώνοντας χατ τρικ .

Στο 78' ο Δουλδούρας από κοντά θα σημειώσει το τελικό 6-2 

Οι δύο ομάδες είχαν κι από ένα δοκάρι Ο Α Ο  Κρόκου με τον Τσιάρα κι ο Μακεδονικός Κοζάνης με τον Στεφανίδη. 


ΑΟ Κρόκου
 (Τσιρέκας) :  Μούσιος, Τουρτούρας, Νατσιός (75' Κουτσούκης), Καπλάνογλου, Σιδηρόπουλος Κ. (80' Βογδόπουλος), Βουτσίδης (75' Μανιάκας), Σκουτέλας (80' Αλεξόπουλος), Τσιάρας, Δουλδούρας, Ουσταγιαννίδης, Καραφυλλίδης (46' Καρανάνος).


Μακεδονικός Κοζάνης
 (Καραθανάσης) : Βαρυτιμίδης (46' Νατσιόπουλος) , Δούμας (67' Κακουλαντωνάκης Στ.), Βοριαζίδης, Παπακωνσταντίνου (46' Κακουλαντωνάκης Κ.), Κανάβας, Σάλα, Βαχτσεβάνος, Στεφανίδης, Γεωργιάδης (49' Ανδρεόπουλος) , Σακαλής, Μήλιος (83' Τσίτσαρης).


Διαιτητής 
: Κουτσώνας
Βοηθοί :  Πραχάλης, Τζιαμπάζης
παρατηρητής: Τσιανάκας 

Σχόλια