Α' ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Κοζάνης - Δόξα Βερμίου Πύργων 1-1 | φωτο - βίντεο

  


Έκλεισαν στόματα Μακεδονικός και Δόξα Βερμίου Πύργων στο μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. 

Ο Μακεδονικός χρειαζόταν τους τρεις  βαθμούς για να ξεμπερδεύει και μαθηματικά  κόντρα στην Δόξα Βερμίου Πύργων που μπορεί να ήταν αδιάφορη βαθμολογικά αλλά έπαιξε για την αξιοπρέπεια της.

Με το ισόπαλο αποτέλεσμα  ο Μακεδονικός παρέμεινε στην πρίζα  και χρειάζεται ένας βαθμό ακόμη για την οριστική του παραμονή.

Οι Πύργοι έπαιξαν καθαρό ποδόσφαιρο και  μόνο για τον εαυτό τους και την ομάδα τους. 

Οι φιλοξενούμενοι από τις   ελάχιστες επιθετικές ενέργειες  που επιχείρησαν, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25'  με κεφαλιά  τον Γκαλαφάγκα (ο Μακεδονικός διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ). 

Το γκολ αυτό  άγχωσε ακόμη περισσότερο τον Μακεδονικό που πίεζε αλλά ήταν φλύαρος, άτυχος και άστοχος στην τελική προσπάθεια. 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να  ισοφαρίσουν  στο 75' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σακαλή (το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος).

Μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν στο 3' με τον Βοριαζίδη, στο 17 και στο 28' και 55'  με τον Στεφανίδη,  στο 42' ο Μακεδονικός είχε διπλό δοκάρι σε κεφαλιές Βοριαζίδη και Ανδρεόπουλο, στο 67' με τον Αντωνόπουλο  και στο 87' ο Μακεδονικός έχασε τελευταία μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Ανδρεόπουλου.

Ο Μακεδονικός ζήτησε πέναλτι στο 37' σε χέρι αμυντικού αλλά ο κ Σπέντζας  συνέχισε το παιχνίδι.


Μακεδονικός Κοζάνης 
(Καραθανάσης) : Νατσιόπουλος, Κακουλαντωνάκης Κ. (55' Σάλα), Κακουλαντωνάκης Στ., Δημητριάδης, Δούμας (70' Κανάβας), Ανδρεόπουλος, Στεφανίδης, Βοριαζίδης, Μήλιος (50' Γεωργιάδης), Πιλικίδης (46' Αντωνόπουλος), Σακαλής.


Δόξα Βερμίου Πύργων
 (Καραγεωργίου) : Μήτκας, Φερχάτι (63' Γκιούρος), Ιγνατίδης, Λεμονής Ν., Πεσιρίδης, Βαγκόπουλος, Νίκου Ι., Νίκου Γ., Παπαδόπουλος, Κοσμίδης, Γκαλαφάγκας. (Τσιτλαχίδης)


Διαιτητής 
: Σπέντζας
Βοηθοί : Γεωργιάδης, Τυριακίδου 

Μακεδονικός Κοζάνης Περαστικά στο Λιοντάρι Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Όλη η οικογένεια του Μακεδονικού εύχεται   ταχεία ανάρρωση και γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους στον νεαρό μεσοαμυντικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο   ο οποίος σε διεκδίκηση της μπάλας με αντίπαλο ( χωρίς να ευθύνεται ο αντίπαλος) έπεσε στο έδαφος  και έσπασε σε δύο μεριές το χέρι του (στον καρπό δύο κατάγματα)Ο νεαρός μέσος μάλιστα  συνέχισε να αγωνίζεται  περίπου 7  λεπτά  έως τη λήξη  αφού με την ένταση που είχε επάνω στο παιχνίδι δεν ζήτησε καν γιατρό για να δει την κατάσταση του

 Το αγωνιστικό πάθος που επέδειξε  ο Ανδρεόπουλος δεν άφησε σε κανέναν στον αγωνιστικό χώρο   να καταλάβει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του 

Μόνο ο κ. Σπέντζας κάποια στιγμή του είπε να περάσει έξω για να ελέγξει η γιατρός τη σοβαρότητά του αλλά ο ποδοσφαιριστής είπε  χαρακτηριστικά συνέχισε δεν έχω τίποτα ..Δε πονάει ένα χτύπημα είναι μόνο.

Τι να πει κανείς για τον Δημήτρη παρά μόνο 

Περαστικά Λιοντάρι !!




Σχόλια