Μεγαλώνει και γίνεται πιο δυνατή η αλυσίδα του Μακεδονικού Κοζάνης - Τα αδέρφια Ιορδάνης και Σταύρος Αντωνιάδη κοντά στην ομάδα - Ανενεργή τη νέα σεζόν η Κοζάνη 2004

 


Μεγαλώνει η οικογένεια του Μακεδονικού Κοζάνης.

Τα αδέρφια Ιορδάνης και Σταύρος Αντωνιάδη  από σήμερα  θα ενισχύσουν ενεργά την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης.

Η Κοζάνη 2004 που ηγούνταν τα δύο αδέρφια τη νέα σεζόν θα μείνει ανενεργή  κι έτσι τα δύο αδέρφια θα συνεργαστούν και  θα ενισχύσουν τη διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης. Άλλωστε τα αδέρφια  ποτέ δεν είχαν  κρύψει τα Μακεδονικά τους αισθήματα  αφού η Κοζάνη 2004 ήταν ουσιαστικά "παιδί" του Μακεδονικού Κοζάνης.  

 Βέβαια να τονίσουμε  πως θα γίνουν οι ενέργειες για να μπει η Κοζάνη 2004 και φέτος  στο μητρώο  της ΓΓΑ. 

 Ο σχεδιασμός  του Μακεδονικού  για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και τα δύο αδέρφια  μαζί με άλλα  δυο δυνατά πρόσωπα, τον Πόλυ Μαυροφυλλίδη και Σταύρο Κυπίρτογλου  θα  βοηθήσουν από τη μεριά τους να υλοποιηθεί και η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο ισχυρή αγωνιστικά  δημιουργώντας έτσι κι ένα ισχυρό διοικητικά Μακεδονικό!

Μπορεί οι νέοι επιχειρηματίες που εισχωρούν στο σύλλογο αρχικά να είναι  τύποις εξωδιοικητικοί παράγοντες (οι εκλογές έγιναν πρόσφατα στον Μακεδονικό) αλλά θα έχουν ενεργό και πρωταγωνιστικό  ρόλο στην ομάδα. 

 Πρόταση του προέδρου Γιώργου Κατσίκα, η διοίκηση να απονείμει τον τιμητικό τίτλο του επίτιμου προέδρου  στον  Ιορδάνη Αντωνιάδη. Η πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή!


Ενίσχυση κι από Κοζάνη 2004 
Οι  δυο  διοικήσεις (που γίνεται πλέον μια) σε συνεργασία με τον προπονητή Τάκη Καραθανάση  τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουν και ποιοί ποδοσφαιριστές της 2004  θα μεταπηδήσουν στον Μακεδονικό. 

Σχόλια