Έσκασε η βόμβα στον Μακεδονικό Κοζάνης - Φόρεσε και πάλι τα μπλε ο Ηλίας Δούμας


Έγινε τελικά  το μεταγραφικό μπαμ!

 Ο έμπειρος στράικερ Ηλίας Δούμας ξαναγυρίζει από εκεί που ξεκίνησε την καριέρα του και  θα ενισχύσει  μεσοεπιθετικά τον Μακεδονικό Κοζάνης   
Μια δυνατή μεταγραφή  ολοκλήρωσε ο Μακεδονικός καθώς απέκτησε τον Ηλία Δούμα 
Ο 36χρονος έμπειρος επιθετικός  ανεβάζει επίπεδο τους Κοζανίτες, καθώς έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο αγωνιζόμενος με επιτυχία  επί χρόνια στη Γ εθνική κατηγορία.
 
Ο Δούμας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Κοζάνης και του Μακεδονικού Κοζάνης και αμέσως μετά αγωνίστηκε στον Μακεδονικό Κοζάνης  στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κοζάνη, στον Πυρσό Γρεβενών  στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, γύρισε και πάλι στην Κοζάνη και τελευταία έπαιξε στον Κτηνοτροφικό Αστέρα Καληράχης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του  Μακεδονικού  σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα απ' όπου ξεκίνησα. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για μένα.
Εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζω και  εκτιμώ τη διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης που αρκετοί απ' αυτούς τους ανθρώπους  ήταν δίπλα μου και στα πρώτα   ποδοσφαιρικά  μου βήματα.
 Μεγάλη εκτίμηση τρέφω και στον πολύ καλό μου φίλο και προπονητή Τάκη Καραθανάση. 
 Ελπίζω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Μακεδονικός Κοζάνης είναι  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός δικού του παιδιού , του έμπειρου επιθετικού Ηλία Δούμα .
Τα πολλά λόγια είναι περιττά για τον Ηλία .
Η βαριά  ποδοσφαιρική του επιτυχημένη καριέρα μιλάει από μόνη της.
Τον καλωσορίζουμε στο σπίτι του  και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Σχόλια