Την Δόξα Βερμίου Πύργων υποδέχεται ο Μακεδονικός Κοζάνης... Σάββατο 22/10, ώρα 4μμ στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης

 

Επιστροφή στη δράση μετά από σχεδόν 40 ημέρες απραξίας  για τις ομάδες της Α κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Μακεδονικός Κοζάνης αντιμετωπίζει  το Σάββατο 22/10 στα  πλαίσια της 2ης αγωνιστικής την ομάδα της Δόξας Βερμίου Πύργων Το παιχνίδι θα  πραγματοποιηθεί στις 4 .00 μμ  στο γήπεδο της Νέας Νικόπολης   Οι κυανόλευκοι περιμένουν τον κόσμο  τους  στο γήπεδο για  να  στηρίξει  την προσπάθεια τους  και να τους βοηθήσουν να πετύχουν το δύο στα δύο  κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα.

Να θυμίσουμε πως την πρώτη αγωνιστική ο Μακεδονικός  έφτασε στη εμφατική νίκη μέσα στην Αιανή κερδίζοντας τον Αλιάκμονα με 1-6.

Ο τεχνικός της ομάδας  κ. Τάκης Καραθανάσης  μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τους Πύργους δήλωσε : 

"Επιστρέφουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις   μετά από σαράντα  περίπου ημέρες και αυτό είναι κάτι που μας ευχαριστεί. 

Ο Μακεδονικός φέτος είναι μια νέα ομάδα. Τις  προηγούμενες εβδομάδες δουλέψαμε αρκετά  σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιώσουμε, συν  το γεγονός ότι και κάποια από τα καινούργια παιδιά μπήκαν ακόμα περισσότερο στο κλίμα της ομάδας.  Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά. Η Δόξα Βερμίου Πύργων είναι μία επικίνδυνη  ομάδα αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη."



Σχόλια