Τον Πάρη Κατσαρό από τη Δόξα Γρατινής απέκτησε ο Μακεδονικός Κοζάνης

  

Σε μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Μακεδονικός Κοζάνης  ενισχύοντας σημαντικά τον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Πρόκειται  για τον  επιτελικό μέσο Πάρη Κατσαρό από τη Δόξα Γρατινής .

Ο αριστεροπόδαρος 24χρονος  έκανε προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα με τον Μακεδονικό Κοζάνης και μάλιστα έπαιξε σχεδόν ένα ημίχρονο στο νικηφόρο παιχνίδι του Μακεδονικού με την Α.Ε.  Καισαρειάς , δείχνοντας  παρά πολύ καλά στοιχεία  με καλή επαφή της μπάλας.

Ο Πάρης Κατσαρός ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής  του Πανθρακικού  στη Super League 

Στη συνέχεια  αγωνίστηκε  σε Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, Δόξα Προσκυνητών, Ηρακλής Αμπελοκήπων, ΑΠΕ Λαγκαδά  (Γ' εθνική )  Εθνικό Σοχού και τελευταία στη Δόξα Γρατινής συμπαίκτης του Αιανιώτη  και παιδί του Μακεδονικού,  Ζήση Νάνου.

Ο Πάρης Κατσαρός όπως αναφέρουν και τα αθλητικά σάιτ της Θράκης θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Θράκης .

Είναι  τελειόφοιτος του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας και του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής και βρίσκεται στην Κοζάνη και για εργασιακούς λόγους. Ο Μακεδονικός δεν άργησε να τον εντοπίσει και με συνοπτικές διαδικασίες τον έπεισε να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Η διοίκηση του Μακεδονικού Κοζάνης καλωσορίζει τον Πάρη στην οικογένεια και του εύχεται υγεία   και επιτυχίες!

Σχόλια