Α’ ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕ Περδίκκα – Μακεδονικός Κοζάνης 0-0 | φωτο - βίντεο

 


Άσφαιρη ισοπαλία μεταξύ του Περδίκκα και του Μακεδονικού Κοζάνης σ ένα παιχνίδι που μπορεί να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο αλλά είχε ένταση και  αδικαιολόγητα νεύρα ,από τη μεριά  των γηπεδούχων
Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10  ποδοσφαιριστές  λόγω αποβολής του Τσιντού Χρ. και του Τζέλου Δ. με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Μακεδονικός έφυγε από τη συνάντηση λαβωμένος αφού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τραυματίστηκαν οι  Χατζηζήσης Δ.  και Δούμας.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μοιρασμένο  και χάθηκαν ευκαιρίες κι από τις δύο ομάδες με τον Μακεδονικό όμως να έχει την τελευταία τεράστια ευκαιρία  σε τετ α τετ του Δούμα για να πάρει το παιχνίδι.
Ο Μακεδονικός στο δεύτερο γύρο παραμένει αήττητος (πέντε νίκες,  μία  ανευ αγώνα και μια ισοπαλία)




Το φιλμ του αγώνα 
Στο 3' Χατζηζήσης Δ στον Τζέλο Δ  μέσα στην περιοχή σουτ άουτ 
Στο 5' βολίδα Κατσαρού πετάγεται ο Τζωρτζακάκης, διώχνει  με τα ακροδάχτυλα , η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.
Στο 38' σουτ Σακαλή, διώχνει σε κόρνερ ο Τζωρτζακάκης.Το κόρνερ εκτελεί ο Κατσαρός  κεφαλιά Δούμα άουτ.
Στο 42' ο Συμεωνίδης σε θέση βολής , πλασέ διώχνει με τα πόδια ο Ζηνόβιος.
Στο 44' ένα δύο Συμεωνίδη, Παπαγαθονίκου, σουτ από κοντά σώζει ο Ζηνόβιος.
Στο 68' αποβολή Τσιντού και Τζέλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 74'  μακρινό, δυνατό σουτ Συμεωνίδη άουτ. 
Στο 85' ο Δούμας θα βρεθεί απέναντι από τον Τζωρτζακάκη, θα πλασάρει, αλλά ο τερματοφύλακας του Περδίκκα θα πραγματοποιήσει σωτήρια επέμβαση.


ΑΕ Περδίκκα (Θεοδωρίδης): Τζωρτζακάκης, Τσιντός Π. (74' Βλάχος), Βλάχος Σ.(55' Τσάρδας), Λιάμης, Τζουβάρας, Τσιντός Χρ, Παναγιωτίδης, Βλαδίκας Β., Συμεωνίδης (86' Δημητριάδης), Παπαγαθονίκου, Μπεσπαράς.


Μακεδονικός Κοζάνης (Καραθανάσης): Ζηνόβιος, Μήλιος (78' Χατζηζήσης Θ.), Τσικόπουλος, Πολυχρονιάδης, Αργυρόπουλος, Κατσαρός, Μαλούτας (83' Μουρατίδης), Τζέλος Δ., Σακαλής, Χατζηζήσης Δ. (37' α. α. Τζέλος Θ., Δούμας. 


Διαιτητής: Τζιουβάρας 
Βοηθοί: Σάκκος, Σίας Κ. 
παρατηρητής: Σωτηριάδης 





Σχόλια